ΤΣΕΛΣΙ

Gazzetta dello Sport: "Φεύγει μετά τον τελικό του Europa ο Σάρι"

Chelsea manager Maurizio Sarri, left, speaks with Liverpool manager Juergen Klopp before the English Premier League soccer match between Liverpool and Chelsea at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, April 14, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Chelsea manager Maurizio Sarri, left, speaks with Liverpool manager Juergen Klopp before the English Premier League soccer match between Liverpool and Chelsea at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, April 14, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Μαουρίτσιο Σάρι έβγαλε την Τσέλσι στο νέο Champions League και την έφτασε σε δύο τελικούς μέσα σε μία σεζόν, όμως αυτά δεν είναι αρκετά για να ανανεώσει την παραμονή του στον πάγκο.

Την οδήγησε στην κατάκτηση της καθόλα τιμητικής 3ης θέσης της Premier League (πίσω μόνο από τις ασυναγώνιστες Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπου που τερμάτισαν με 98 και 97 βαθμούς αντίστοιχα), ενώ παράλληλα την είχε φιναλίστ στον τελικό του League Cup και φιλοδοξεί να κατακτήσει μαζί της το Europa League στην πρώτη του μόλις σεζόν στον πάγκο της.

Τίποτα όμως από όλα τα παραπάνω δεν δείχνουν ικανά να αλλάξουν τη μοίρα του Μαουρίτσιο Σάρι στην Τσέλσι που μοιάζει προδιαγεγραμμένη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Gazzetta dello Sport", o 60χρονος τεχνικός θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα του δυτικού Λονδίνου ό,τι και αν κάνει αυτή στον τελικό του Europa League με την Άρσεναλ, με τις Ρόμα, Μίλαν και Γιουβέντους να είναι μεταξύ των πιθανών προορισμών του.

Chelsea's coach Maurizio Sarri attends the Uefa Europa League, first leg semifinal soccer match between Eintracht Frankfurt and FC Chelsea in the Commerzbank Arena in Frankfurt, Germany, Thursday, May 2, 2019. (AP Photo/Michael Probst)
Chelsea's coach Maurizio Sarri attends the Uefa Europa League, first leg semifinal soccer match between Eintracht Frankfurt and FC Chelsea in the Commerzbank Arena in Frankfurt, Germany, Thursday, May 2, 2019. (AP Photo/Michael Probst) AP PHOTO/MICHAEL PROBST

"Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς έχει αποφασίσει να τραβήξει τη μπρίζα από τον Σάρι ελέω της προβληματικής σχέσης του με τους οπαδούς και το στιλ παιχνιδιού του που δεν αρέσει στον κοσμο", αναφέρει η εφημερίδα, υπογραμμίζοντας πως ρόλο στην επιλογή του για την επόμενη ομάδα του θα παίξει το αν Ρόμα και Μίλαν βγουν στο νέο Champions League.

Το ίδιο μεσο υπογραμμίζει πως ακόμα και η Γιουβέντους παραμένει μία επιλογή για τον Σάρι σε περίπτωση αποχώρησης του Αλέγκρι, ανεξάρτητα της αντιπαλότητας που δημιουργήθηκε τα προηγούμενα χρόνια όταν ήταν στον πάγκο της Νάπολι.

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira, AP Photo/Michael Probst

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ