ΤΣΕΛΣΙ

Η αφοπλιστική ατάκα του Σάρι για τα σενάρια περί Ρόμα!

Η αφοπλιστική ατάκα του Σάρι για τα σενάρια περί Ρόμα!

Ο Μάουριτσιο Σάρι πρώτα πανηγύρισε την πρόκριση της Τσέλσι στους "16" του Europa League και αμέσως μετά "απάντησε" με χιούμορ στις φήμες που τον θέλουν να συζητάει με την Ρόμα ενόψει της νέας σεζόν.

Δεν έφτανε στον Μαουρίτσιο Σάρι το ότι πρέπει να ζει από εδώ και πέρα με τη δαμόκλεια σπάθη της απόλυσης πάνω από το κεφάλι του (ελέω των άσχημων αποτελεσμάτων της Τσέλσι εντός των συνόρων το τελευταίο διάστημα), τώρα καλείται να απαντήσει και στα σενάρια που τον θέλουν να συζητάει με άλλη ομάδα πλην της Τσέλσι ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Αναφερόμαστε στο δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας "Repubblica", σύμφωνα με το οποίο ο Σάρι δείπνησε στο Λονδίνο με παράγοντες της Ρόμα και συζήτησαν το ενδεχόμενο να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη το ερχόμενο καλοκαίρι για λογαριασμό των "λύκων", με τον τεχνικό των "μπλε" να μπαίνει στη διαδικασία να απαντήσει.

Αυτό έγινε μετά τη νίκη της Τσέλσι με 3-0 επί της Μάλμε στο "Στάμφορντ Μπριτζ" και την πρόκρισή της στις 16 καλύτερες ομάδες του Europa League, με τον 60χρονο τεχνικό να φροντίζει να διαψεύσει τις φήμες με τρόπο χιουμοριστικό.

"Διάβασα κάτι για ένα δείπνο με τον Φράνκο Μπαλντίνι αλλά νομίζω πως είναι στην Νότια Αφρική οπότε θα ήταν δύσκολο να δειπνήσω μαζί του", είπε ο Σάρι στη μεικτή ζώνη, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξει πως το μυαλό του είναι στην Τσέλσι και πουθενά αλλού, παρά τις φήμες που τον θέλουν να μετράει αντίστροφα για να αποχαιρετήσει (στο τέλος της σεζόν) το Λονδίνο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ