ΤΣΕΛΣΙ

Λάμπαρντ: "Δεν έχουμε κάνει πρόταση για τον Χάβερτς"

Λάμπαρντ: "Δεν έχουμε κάνει πρόταση για τον Χάβερτς"

Ο προπονητής της Τσέλσι, Φρανκ Λάμπαρντ, ξεκαθάρισε ότι μεν ο Κάι Χάβερτς είναι κορυφαίος παίκτης, αλλά η ομάδα του δεν βρίσκεται σε συζητήσεις με την Λεβερκούζεν για την απόκτησή του.

Η Τσέλσι έκανε μία μεγάλη μεταγραφή, αφού με περίπου 60.000.00 ευρώ έκλεισε τον Τίμο Βέρνερ από τη Λειψία, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ωστόσο, σενάρια από διεθνή ΜΜΕ, ανέφεραν ότι οι Μπλε δεν θα σταματούσαν εκεί και ότι στοχεύουν ακόμη ένα αστέρι της Bundesliga, τον 20χρονο επιθετικό μέσο της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Κάι Χάβερτς.

Απάντηση στις φήμες έδωσε ο προπονητής της Τσέλσι, Φρανκ Λάμπαρντ, ο οποίος τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία πρόταση της ομάδας του προς τις Ασπιρίνες: "Δεν υπάρχει πρόταση από την Τσέλσι στην Λεβερκούζεν για τον Χάβερτς. Είναι ένας κορυφαίος παίκτης, αλλά δεν κάνει συζητήσεις για τον αποκτήσουμε".

Τη φετινή σεζόν ο Χάβερτς έχει πραγματοποιήσει 29 εμφανίσεις με τη φανέλα της Λεβερκούζεν στο γερμανικό πρωτάθλημα έχοντας πετύχει 12 γκολ και έχει μοιράσει 6 ασίστ.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ