ΤΣΕΛΣΙ

Νταβίντ Λουίζ και Πέδρο ζήτησαν την παραμονή του Σάρι

Chelsea head coach Maurizio Sarri lifts the trophy after winning the Europa League Final soccer match between Arsenal and Chelsea at the Olympic stadium in Baku, Azerbaijan, Wednesday, May 29, 2019. Chelsea won 4-1. (AP Photo/Luca Bruno)
Chelsea head coach Maurizio Sarri lifts the trophy after winning the Europa League Final soccer match between Arsenal and Chelsea at the Olympic stadium in Baku, Azerbaijan, Wednesday, May 29, 2019. Chelsea won 4-1. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Το 4-1 της Τσέλσι επί της Άρσεναλ χάρισε στον Μαουρίτσιο Σάρι το πρώτο μεγάλο τρόπαιο στην καριέρα του και οι Νταβιντ Λουίζ και Πέδρο ζήτησαν την παραμονή του στην Τσέλσι.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι έφτασε την Τσέλσι αήττητη μέχρι τον τελικό του Europa League και εκεί είχε μπροστά του τη μεγάλη πρόκληση: να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο στην καριέρα του ξέροντας πως το πιθανότερο σενάριο την επόμενη ημέρα είναι να αποτελέσει παρελθόν από τους "μπλε".

Την ίδια ώρα μάλιστα, οργιάζουν οι φήμες που ήθελαν το ταξίδι του Αντρέα Ανιέλι στο Μπακού να μην είναι καθόλου τυχαίο (κατέλυσε στο ίδιο ξενοδοχείο με αυτό των Λονδρέζων) και πως έγινε με αποκλειστικό στόχο να συμφωνήσει με τον Σάρι για να αναλάβει την Γιουβέντους από τη νέα σεζόν.

Μετά τον τελικό πάντως, όχι μόνο έφυγε ένα τεράστιο βάρος από τον Σάρι αφού κατέκτησε τον πρώτο μεγάλο τίτλο στην προπονητική του καριέρα στα 60 του χρόνια, αλλά άκουσε από παίκτες της Τσέλσι να στέλνουν μήνυμα στον Αμπράμοβιτς να τον κρατήσει.

"Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα, είμαστε πολύ χαρούμενοι που κατακτήσαμε το Europa League. Παίξαμε πολύ καλά. Ελπίζω ο Σάρι να συνεχίσει στην Τσέλσι επειδή είναι εξαιρετικός προπονητής. Είμαι χαρούμενος για αυτόν", δήλωσε ο Πέδρο, ενώ ανάλογες αποθεωτικές δηλώσεις για τον Ιταλό τεχνικό έκανε και ο Νταβίντ Λουίζ:

"Εάν ελπίζω αν θα παραμείνει ο Σάρι; Έκανε εξαιρετική δουλειά, προφανώς και θέλω να μείνει. Δεν ξέρω, ακούγονται πολλά αυτές τις ημέρες, τώρα είναι στιγμή να μίλησουμε για αυτό το τρόπαιο και αυτό το φανταστικό τελικό.

Δίνω συγχαρητήρια στην Άρσεναλ αλλά εμείς το αξίζαμε περισσότερο σήμερα. Πάρα πολλοί τεχνικοί έχουν πιστέψει σε εμένα, ο Σάρι είναι ένας από αυτούς. Πιστεύει στο ποδόσφαιρό μου, είναι σπουδαίο άτομο και σπουδαίος προπονητής, το αξίζει".

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τσέλσι: Η απονομή και οι πανηγυρισμοί των μπλε
TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ