ΤΣΕΛΣΙ

Ο Αζάρ κούνησε μαντήλι μετά την κατάκτηση του Europa!

Chelsea's Eden Hazard celebrates after scoring his side's fourth goal during the Europa League Final soccer match between Arsenal and Chelsea at the Olympic stadium in Baku, Azerbaijan, Wednesday, May 29, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Chelsea's Eden Hazard celebrates after scoring his side's fourth goal during the Europa League Final soccer match between Arsenal and Chelsea at the Olympic stadium in Baku, Azerbaijan, Wednesday, May 29, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Λίγα μόλις λεπτά μετά την κατάκτηση του Europa League από την Τσέλσι, ο ηγέτης της Εντέν Αζάρ άφησε ουσιαστικά να εννοηθεί πως έπαιξε για τελευταία φορά με τη μπλε φανέλα.

Ο Εντέν Αζάρ είναι ο μεγάλος ηγέτης της Τσέλσι και το επιβεβαίωσε για μία ακόμα φορά σε ματς που "καίει" καθώς μοίρασε την ασίστ στο 2-0 και μετά σκόραρε δις στον τελικό του Europa League κόντρα στην Άρσεναλ οδηγώντας την ομάδα του σε έναν ιστορικό θρίαμβο με 4-1.

Αυτό πάντως ήταν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και το τελευταίο του παιχνίδι με την ομάδα του δυτικού Λονδίνου. Τα σενάρια ήθελαν να παίρνει μεταγραφή στην Ρεάλ Μαδρίτης (έναντι του ποσού των 100.000.000 ευρώ) και ο Βέλγος ουσιαστικά τα επιβεβαίωσε στο Μπακού. Δεν ανέφερε βέβαια το όνομα της Ρεάλ αλλά ουσιαστικά αυτή φωτογράφισε, με δηλώσεις του στο φινάλε.

"Θα αποφασίσουμε σε λίγες ημέρες. Έχω πάρει πάντως την απόφασή μου, την πήρα για την ακρίβεια πριν από δύο εβδομάδες. Εξαρτάται βέβαια πλέον και από τους δύο συλλόγους.

Θα ξέρετε σε μερικές ημέρες. Νομίζω ότι απόψε είναι αντίο. Ίσως έφτασε ο καιρός για μία νέα πρόκληση για μένα", δήλωσε στην κάμερα του "BT Sport" ο Αζάρ.

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τσέλσι - Άρσεναλ: Αζάρ και Ζιρού έκρυψαν την μπάλα για το 4-1 των μπλε
TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ