Βρετανικό δημοσίευμα θέλει τον Ρομάν Αμπράμοβιτς να εισάγει έναν νέο τρόπο καταπολέμησης ακροδεξιών και ρατσιστικών στοιχείων στην κερκίδα της Τσέλσι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Sun", ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι σκέφτεται να καταπολεμήσει τον ρατσισμό στις τάξεις των οπαδών της Τσέλσι με επιμόρφωση, κι όχι απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο.

ADVERTISING

Συγκεκριμένα, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς και οι συνεργάτες του σχεδιάζουν να στέλνουν οπαδούς των "Μπλε" με ακροδεξιές πεποιθήσεις στο Άουσβιτς!

Συνήθως, στα ματς που δίνει η Τσέλσι με την Τότεναμ, φίλαθλοι της ομάδας του Σάρι φωνάζουν αντισημιτικά συνθήματα, γεγονός που ουκ ολίγες φορές έχει φέρει το λονδρέζικο κλαμπ και τη διοίκηση σε δύσκολη θέση.

Στο παρελθόν η Τσέλσι τιμωρούσε με τριετή αποκλεισμό τους ρατσιστές φιλάθλους της, ωστόσο πλέον αυτό δεν θα ισχύει απόλυτα καθώς μέσω Αμπράμοβιτς δίνεται και μία δεύτερη λύση, αυτή της επιμορφωτικής εκδρομής στο Άουσβιτς.

ADVERTISING

Πρόθεση πλέον του αγγλικού κλαμπ, είναι να μην τιμωρεί τους ρατσιστές, αλλά να τους στέλνει στον τόπο μαρτυρίου για χιλιάδες ανθρώπους, προς γνώση και συμμόρφωση.

TO ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ "SUN":

sUN