ΤΣΕΛΣΙ

Σάρι για Αζάρ: "Αν θέλει να φύγει, νομίζω ότι πρέπει να φύγει!"

Chelsea's team manager Maurizio Sarri, center, gives instructions during the English Premier League soccer match between Watford and Chelsea at Vicarage Road stadium in Watford, England on Wednesday, Dec. 26, 2018. (AP Photo/Frank Augstein)
Chelsea's team manager Maurizio Sarri, center, gives instructions during the English Premier League soccer match between Watford and Chelsea at Vicarage Road stadium in Watford, England on Wednesday, Dec. 26, 2018. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Ο Μαουρίτσιο Σάρι μίλησε για τον Εντέν Αζάρ και το μέλλον του, τονίζοντας πως ο ίδιος θέλει να μείνει ο Βέλγος στην Τσέλσι, όμως αν έχει αποφασίσει να αποχωρήσει, θα ήταν καλύτερο να το κάνει πράξη.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι θέλει να μείνει ο Εντέν Αζάρ στην Τσέλσι. Εντούτοις, ο Ιταλός προπονητής των μπλε ανέφερε πως ο αν ο διεθνής Βέλγος μεσοεπιθετικός έχει αποφασίσει να αλλάξει σελίδα στην καριέρα του, θα ήταν καλύτερο να το κάνει πράξη. Ουσιαστικά, ο Σάρι ανοίγει τον δρόμο στον 28χρονο σούπερ σταρ, αν εκείνος θέλει να αλλάξει ομάδα, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να έχει βέβαια τον πρώτο λόγο.

"Ο Έντεν είναι 28. Αν θέλει, να νομίζω ότι πρέπει να φύγει. Φυσικά, ελπίζω για το αντίθετο. Ελπίζω να θέλει να μείνει εδώ. Έχει τη δυνατότητα να γίνει ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή", τόνισε ο Ιταλός κόουτς στους δημοσιογράφους πριν το ματς της Premier League κόντρα στην Μπόρνμουθ.

Η διοίκηση της Τσέλσι θέλει να του ανανεώσει το συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023, με αύξηση στις αποδοχές του, που θα φθάνει τις 400.000 ευρώ την εβδομάδα, αλλά ο Βέλγος φέρεται έτοιμος για το νέο βήμα στην καριέρα του, πηγαίνοντας στη Ρεάλ Μαδρίτης, ώστε να γίνει το νέο σημείο αναφοράς της μετά τη φυγή του Κριστιάνο Ρονάλντο για τη Γιουβέντους.

AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ