ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Ανακοινώθηκε ο Τιάγκο Σίλβα

PSG's Thiago Silva jubilates after his side scored during a Champions League Group A soccer match between Club Brugge and Paris Saint Germain at the Jan Breydel stadium in Bruges, Belgium, Tuesday, Oct. 22, 2019. (AP Photo/Francisco Seco)
PSG's Thiago Silva jubilates after his side scored during a Champions League Group A soccer match between Club Brugge and Paris Saint Germain at the Jan Breydel stadium in Bruges, Belgium, Tuesday, Oct. 22, 2019. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Η Τσέλσι προχώρησε στην πέμπτη της μεταγραφή σε αυτό το μεταγραφικό παζάρι, αποκτώντας τον Τιάγκο Σίλβα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Παρί Σεν-Ζερμέν.

Η Τσέλσι ανακοίνωσε και με την βούλα την απόκτηση του Τιάγκο Σίλβα. Ο 36χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Παρί Σεν-Ζερμέν, υπέγραψε συμβόλαιο για έναν χρόνο με την δυνατότητα επέκτασης για έναν ακόμη χρόνο.

Αυτή είναι η πέμπτη μεταγραφή των μπλε μετά τους Χακίμ Ζιγιές, Τίμο Βέρνερ, Μπεν Τσίλγουελ και Μαλάνγκ Σαρ. Η Τσέλσι είναι κοντά σε συμφωνία με την Μπάγερ Λεβερκούζεν και για τον Κάι Χάβερτς, ενώ ο Φρανκ Λάμπαρντ θα ήθελε και έναν τερματοφύλακα, ως αντικαταστάτη του Κέπα Αριζαμπαλάγκα, του οποίου η θέση στο Στάμφορντ Μπριτζ είναι επισφαλής.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ