ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Απομένει η συμφωνία με την Λεβερκούζεν για τον Χάβερτς

Inter Milan's Alessandro Bastoni, left, and Leverkusen's Kai Havertz battle for the ball during the Europa League quarterfinal match between Inter Milan and Bayer Leverkusen at the Duesseldorf Arena in Dusseldorf, Germany, Monday, Aug. 10, 2020. (Dean Mouhtaropoulos, Pool Photo via AP)
Inter Milan's Alessandro Bastoni, left, and Leverkusen's Kai Havertz battle for the ball during the Europa League quarterfinal match between Inter Milan and Bayer Leverkusen at the Duesseldorf Arena in Dusseldorf, Germany, Monday, Aug. 10, 2020. (Dean Mouhtaropoulos, Pool Photo via AP) AP

Ο αποκλεισμός της Μπάγερ Λεβερκούζεν από την Ίντερ στο Europa League επιταχύνει τις εξελίξεις για το μέλλον του Κάι Χάβερτς, ο οποίος πλησιάζει στην Τσέλσι.

Το σίριαλ ανάμεσα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν και την Τσέλσι για τον Κάι Χάβερτς καλά κρατεί. Τις εξελίξεις ωστόσο επιταχύνει ο αποκλεισμός της γερμανικής ομάδας από την Ίντερ στα προημιτελικά του Europa League.

Συγκεκριμένα, το γεγονός ότι η Λεβερκούζεν δεν συνεχίζει στην δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση φέρνει τον Χάβερτς ένα βήμα πιο κοντά στους μπλε. Όπως αναφέρει το Sky Sports, ο 21χρονος επιθετικός μέσος έχει καταστήσει σαφές ότι θέλει να μετακινηθεί στην Τσέλσι, εφόσον θέλει να δουλέψει μαζί με τον Φρανκ Λάμπαρντ.

Ωστόσο, σύμφωνα με το αγγλικό ρεπορτάζ, απομένει η συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι οποίες έχουν διαφορετική οπτική αναφορικά με την αξία του ποδοσφαιριστή. Η Μπάγερ ζητάει ένα ποσό γύρω στα 100 εκατομμύρια ευρώ, με την Τσέλσι να είναι διατεθειμένη να δώσει 77 εκατομμύρια.

Πάντως, η επιθυμία του Χάβερτς είναι ικανή για να πείσει τις ομάδες, ώστε να γεφυρωθεί η οικονομική διαφορά και να κλείσει τελικά το deal. Ο 21χρονος Γερμανός τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 45 παιχνίδια σκοράροντας 18 γκολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ματέους: "Ο Μέσι αντιμετωπίζει τον διάδοχό του, τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι"
Δύο κρούσματα στη Βαλένθια
TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ