ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Δικαιώθηκε και μπορεί να κάνει μεταγραφές τον Ιανουάριο

Chelsea's head coach Frank Lampard celebrates at the end of the group H Champions League soccer match between Ajax and Chelsea at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Wednesday, Oct. 23, 2019. Chelsea won 1:0. (AP Photo/Peter Dejong)
Chelsea's head coach Frank Lampard celebrates at the end of the group H Champions League soccer match between Ajax and Chelsea at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Wednesday, Oct. 23, 2019. Chelsea won 1:0. (AP Photo/Peter Dejong) AP

Η Τσέλσι δικαιώθηκε μετά την προσφυγή που είχε κάνει στο CAS, η ποινή της μειώθηκε και θα μπορεί να κάνει κανονικά μεταγραφές από τον Ιανουάριο ου 2020.

Δικαιώθηκε η Τσέλσι μετά την προσφυγή της στο CAS για την ποινή που της είχε επιβληθεί και το μεταγραφικό εμπάργκο λόγω παράτυπης προσέγγισης νεαρών ποδοσφαιριστών στα τμήματα υποδομής της ομάδας.

Οι "μπλε" δεν έκαναν μεταγραφές στη φετινή θερινή περίοδο λόγω της τιμωρίας τους η οποία είχε ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2020 και περίμεναν την ετυμηγορία του Δεκεμβρίου. Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ τελικά δικαιώθηκε και πλέον θα μπορεί να κάνει κανονικά μεταγραφές από τον Ιανουάριο του 2020.

Photo Credits: AP / Peter Dejong

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ