Ο Φρανκ Λάμπαρντ έχει ζητήσει ενίσχυση στην αμυντική γραμμή της Τσέλσι, με τους Λονδρέζους να είναι έτοιμοι να προσφέρουν 40 εκατομμύρια ευρώ στη Μπόρνμουθ για τον Νέιθαν Άκε.

Η Τσέλσι διανύει εξαιρετική σεζόν μετά το "μουδιασμένο" ξεκίνημα στην Premier League. Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ παίζει κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

ADVERTISING

Το πείραμα με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου μετά την απαγόρευση μεταγραφών όμως έφερε και την ανάλογη αστάθεια στα μετόπισθεν των "μπλε", με τον Φρανκ Λάμπαρντ να έχει ζητήσει ενίσχυση στην άμυνα αφού δεν εμπιστεύεται τον Αντρέας Κρίστενσεν και υπάρχει περίπτωση να παραχωρηθεί.

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, o Nέιθαν Άκε που ξεκίνησε από την Τσέλσι και παραχωρήθηκε στη Μπόρνμουθ το 2017, είναι ο εκλεκτός του 41χρονου προπονητή. Μάλιστα, υπάρχει ειδική ρήτρα που επιτρέπει στους "μπλε" να τον πάρουν πίσω εάν δώσουν ένα ποσό κοντά στα 40 εκατομμύρια ευρώ.

Ο 24χρονος Ολλανδός κάνει μία ακόμα καλή σεζόν με την Τσέλσι να φέρεται διατεθειμένη να δώσει αυτά τα χρήματα, καθώς στο κυνήγι του νεαρού αμυντικού έχουν μπει και άλλες μεγάλες ομάδες από το νησί.

ADVERTISING

Photo Credits: AP / Leila Coker