ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Έξαλλος ο Λάμπαρντ με το πρώτο 45λεπτο κόντρα στην Λέστερ

Chelsea's head coach Frank Lampard reacts during the English Premier League soccer match between Aston Villa and Chelsea at the Villa Park stadium in Birmingham, England, Sunday, June 21, 2020. (Justin Tallis/Pool via AP)
Chelsea's head coach Frank Lampard reacts during the English Premier League soccer match between Aston Villa and Chelsea at the Villa Park stadium in Birmingham, England, Sunday, June 21, 2020. (Justin Tallis/Pool via AP) JUSTIN TALLIS/POOL VIA AP

Η πρόκριση της Τσέλσι στα ημιτελικά του FA Cup δεν ήταν αρκετή για να κατευνάσει την οργή του Φρανκ Λάμπαρντ για την εικόνα της ομάδας του κόντρα στην Λέστερ στο πρώτο 45λεπτο, αποκαλύπτοντας την επιθυμία του να αλλάξει και τους 11 παίκτες στην ανάπαυλα.

Ποιος είδε τον Φρανκ Λάμπαρντ στην ανάπαυλα μεταξύ των δύο ημιχρόνων μεταξύ της Λέστερ και της Τσέλσι και δεν τον φοβήθηκε. Οι Λονδρέζοι πραγματοποίησαν άσχημη εμφάνιση στο πρώτο 45λεπτο και με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο προπονητής τους έκανε τρεις μαζεμένες αλλαγές περνώντας τους Κόβατσιτς, Αθπιλικουέτα και Μπάρκλεϊ αντί των Γκίλμουρ, Τζέιμς και Μάουντ, ενώ παραδέχτηκε πως αν ήταν δυνατόν θα άλλαζε ακόμα και όλη την αρχική 11άδα.

"Από τότε που είμαι εδώ δεν έχουμε παίξει ποτέ τόσο άσχημα. Υπήρχαν παιχνίδια που έχουμε παίξει πολύ καλύτερα και τα έχουμε χάσει. Ήμασταν τυχεροί που δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες τους.

Έκαναν τρεις αλλαγές αλλά θα μπορούσα να είχα κάνει οκτώ ή εννέα. Οι αλλαγές άλλαξαν την εικόνα του αγώνα και βελτιώθηκαν τα πράγματα αλλά και πάλι δεν ήταν αρκετά καλό", τόνισε ο Λάμπαρντ λίγο μετά το 1-0 της Τσέλσι με το γκολ του Μπάρκλεϊ που την έστειλε στους "4" του Κυπέλλου (αντίπαλος σε μονό ματς στο Γουέμπλεϊ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), και πρόσθεσε:

"Βασικός κανόνας στο ποδόσφαιρο είναι να έχεις γρήγορη σκέψη και να τρέχεις για να φτάσεις τους άλλους. Αν δεν το κάνεις αυτό, δεν μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός. Λυπάμαι αν ακούγομαι πολύ πεσμενος.

Είμαι πολύ χαρούμενος που προκριθήκαμε και που θα ταξιδέψουμε στο Γουέμπλεϊ για τον ημιτελικό απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λέστερ - Τσέλσι 0-1: Με την υπογραφή του Μπάρκλεϊ στα ημιτελικά
Νιούκαστλ - Μάντσεστερ Σίτι 0-2: Εύκολα οι πολίτες, στα ημιτελικά με Άρσεναλ
Σέφιλντ Γ. - Άρσεναλ 1-2: Στα ημιτελικά του FA Cup με "κανονιά" του Θεμπάγιος
TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ