ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Επίσημα στους μπλε ο Μαλάνγκ Σαρ

Τσέλσι: Επίσημα στους μπλε ο Μαλάνγκ Σαρ

Παίκτης της Τσέλσι για τα επόμενα πέντε χρόνια θα είναι ο Μαλάνγκ Σαρ. Ο Γάλλος στόπερ θα παραχωρηθεί την φετινή σεζόν με την μορφή δανεισμού, για να έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής και να αποκτήσει εμπειρίες.

Η Τσέλσι ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του 21χρονου Γάλλου κεντρικού αμυντικού, Μαλάνγκ Σαρ, για τα επόμενα πέντε χρόνια. Ο Σαρ έμεινε ελεύθερος από την Νις, καθώς δεν δέχτηκε την πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου, την οποία κατέθεσαν οι Γάλλοι.

Μάλιστα στην επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του, οι Λονδρέζοι ανακοινώνουν ότι θα τον παραχωρήσουν δανεικό αυτή την σεζόν, προκειμένου να έχει χρόνο συμμετοχής αλλά και να αποκτήσει παραστάσεις, ώστε να είναι έτοιμος στο μέλλον να αγωνιστεί στο Στάμφορτντ Μπριτζ.

Αυτή είναι η τέταρτη μεταγραφή της Τσέλσι, καθώς έχει ήδη αποκτήσει τους Χακίμ Ζιγιές, Τίμο Βέρνερ και Μπεν Τσίλγουελ. Η ομάδα του δυτικού Λονδίνου είναι κοντά στην απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού, καθώς έχει συμφωνήσει και με τον Τιάγκο Σίλβα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Παρί Σεν-Ζερμέν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ