ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Επιστρέφει ως προπονητής των Ακαδημιών ο Κόουλ

Chelsea's Ashley Cole plays against West Bromwich Albion during their English Premier League soccer match at Stamford Bridge, London, Saturday, March 2, 2013. (AP Photo/Sang Tan)
Chelsea's Ashley Cole plays against West Bromwich Albion during their English Premier League soccer match at Stamford Bridge, London, Saturday, March 2, 2013. (AP Photo/Sang Tan) AP PHOTO/SANG TAN

Μετά από οκτώ χρόνια παρουσίας στην Τσέλσι ως ποδοσφαιριστής, ο Άσλεϊ Κόουλ θα υπηρετήσει την ομάδα του Λονδίνου από διαφορετικό πόστο αναλαμβάνοντας προπονητής στην Κ-15 των μπλε.

Ιστορική επιστροφή στην Τσέλσι! Ο Άσλεϊ Κόουλ ανακοίνωσε τον περασμένο Αύγουστο την αποχώρησή του από τη δράση μετά από μία μακρά και σπουδαία ποδοσφαιρική διαδρομή που διένυσε και πλέον είναι έτοιμος να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του, αποδεχόμενος την πρόταση της ομάδας του δυτικού Λονδίνου να είναι προπονητής στην Κ-15 του συλλόγου.

Ουσιαστικά, ο 38χρονος παλαίμαχος αμυντικός εντάσσεται στο προπονητικό επιτελείο που περιστοιχίζει τον προπονητή της πρώτης ομάδας, Φρανκ Λάμπαρντ, με τον Κόουλ να έχει άλλωστε συνεργαστεί μαζί του τόσο στην πρώτη ομάδα των μπλε ως ποδοσφαιριστής όσο και στην Ντέρμπι την περασμένη σεζόν, με τον "Λαμπς" να έχει τότε την ιδιότητα του προπονητή.

Chelsea's Frank Lampard, center, and team mate Ashley Cole celebrate after beating Tottenham Hotspur in their English FA Cup semifinal soccer match at Wembley Stadium in London, Sunday, April 15, 2012. (AP Photo/Tom Hevezi)
Chelsea's Frank Lampard, center, and team mate Ashley Cole celebrate after beating Tottenham Hotspur in their English FA Cup semifinal soccer match at Wembley Stadium in London, Sunday, April 15, 2012. (AP Photo/Tom Hevezi) AP PHOTO/TOM HEVEZI

"Η Ακαδημία είναι καλή στο να δίνει σε πρώην παίκτες ένα δρόμο για να επιστρέφουν στο σύλλογο και μία ευκαιρία για να μαθαίνουν ως προπονητές. Έχουν διάθεση να φέρνουν άτομα που καταλαβαίνουν τι σημαίνει να είσαι στην Τσέλσι και τι σημαίνει να φοράς αυτό το σήμα.

Θα πρέπει να είσαι τοπ παίκτης για να παίζεις στην Τσέλσι, συνεπώς θέλουν κορυφαίους πρώην παίκτες ώστα να επηρεάσουν και να καθοδηγήσουν τη νέα γενιά να αναπτυχθεί και να γίνουν καλύτεροι παίκτες", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις με τη νέα του ιδιότητα ο Κόουλ, ο οποίος στην οκταετία του στους μπλε κατέκτησε όλους τους εγχώριους τίτλους καθώς επίσης το Champions League και το Europa League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Premier League: Το πρόγραμμα της Boxing Day και των εορτών
TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ