ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Γκολ στο ντεμπούτο ο Βέρνερ, τραυματισμός για Ζιγές

Τσέλσι: Γκολ στο ντεμπούτο ο Βέρνερ, τραυματισμός για Ζιγές
ADAM DAVY/PA VIA AP

Η Τσέλσι αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με την Μπράιτον σε φιλικό ματς παρουσία 2.500 θεατών, με τον Βέρνερ να σκοράρει στο ντεμπούτο του και τον Ζιγές να τραυματίζεται λίγο μετά την πρώτη σέντρα (VIDEO).

Το απόγευμα του Σαββάτου έλαβε χώρα στο "Amex Stadium" ένα ιστορικό ματς και αυτό γιατί τη φιλική αναμέτρηση της Μπράιτον με την Τσέλσι την παρακολούθησαν διά ζώσης 2.5000 θεατές, με το ποδοσφαιρικό αυτό ματς να είναι το πρώτο μετά από σχεδόν έξι μήνες παρουσίας του κορονοϊού στη ζωή μας που επιτράπη η είσοδος σε φιλάθλους.

Τσέλσι: Γκολ στο ντεμπούτο ο Βέρνερ, τραυματισμός για Ζιγές
ADAM DAVY/PA VIA AP

Μόλις στο 4' μάλιστα, ο Τίμο Βέρνερ βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα (μετά από ασίστ του Χάντσον-Οντόι σε φάση που άρχισε από τον Ζιγές) και πανηγύρισε στο ντεμπούτο του με τους μπλε, με το φινάλε να βρίσκει πάντως τον Φρανκ Λάμπαρντ προβληματισμένο.

Όχι από το τελικό αποτέλεσμα (1-1) αλλά από το γεγονός πως λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ζιγές ένιωσε ενόχληση στο γόνατο και χρειάστηκε να αποχωρήσει, με τον τεχνικό της Τσέλσι να περιμένει πλέον με αγωνία τα αποτελέσματα για να δει αν μπορεί να υπολογίζει κανονικά τον Μαροκινό ενόψει της εκκίνησης της νέας Premier League στις 12 Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ