ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Καταγγέλλει ρατσιστική επίθεση στον Χάντσον-Οντόι

Dynamo Kiev's Sidcley, left, and Chelsea's Davide Hudson-Odoi challenge for the ball during the Europa League round of 16, second leg soccer match between Dynamo Kiev and Chelsea at the Olympiyskiy stadium in Kiev, Ukraine, Thursday, March 14, 2019. (AP Photo/Efrem Lukatsky)
Dynamo Kiev's Sidcley, left, and Chelsea's Davide Hudson-Odoi challenge for the ball during the Europa League round of 16, second leg soccer match between Dynamo Kiev and Chelsea at the Olympiyskiy stadium in Kiev, Ukraine, Thursday, March 14, 2019. (AP Photo/Efrem Lukatsky) AP

Η Τσέλσι καταγγέλλει ότι ο ποδοσφαιριστής της, Χάντσον-Οντόι, δέχθηκε ρατσιστική επίθεση στο εκτός έδρας παιχνίδι της Πέμπτης (18/3) απέναντι στη Ντιναμό Κιέβου για τη φάση των 16 του Europa League.

Η Τσέλσι "σκόρπισε" τη Ντιναμό Κιέβου με 5-0 στον επαναληπτικό αγώνα για την φάση των 16 του Europa League. Ωστόσο, το παιχνίδι φαίνεται να επισκιάζεται από ένα ρατσιστικό περιστατικό στο τέλος του αγώνα.

Τα τελευταία δύο λεπτά του αγώνα, μία μικρή ομάδα Ουκρανών οπαδών στο σημείο του κόρνερ επιτέθηκαν ρατσιστικά στον Χάντσον-Οντόι, με ήχους μαϊμούς. Μάλιστα, ο συμπαίκτης του, Θέσαρ Αθπιλικουέτα, ο οποίος αντελήφθη τι είχε συμβεί διαμαρτυρήθηκε στο διαιτητή για την επίθεση. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο 18χρονος επιθετικός ανέφερε στην ομάδα του τι είχε συμβεί.

Η Τσέλσι κατήγγειλε το περιστατικό στην UEFA και εφόσον έχει γραφεί και στο φύλλο αγώνα, δεν αφήνει περιθώρια στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία, παρά να ερευνήσει το συμβάν.

"Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ρατσιστική επίθεση προς ένα παίκτη μας τα τελευταία λεπτά του Κιέβου από μία μικρή ομάδα οπαδών. Καταδικάζουμε μία αποτρόπαια συμπεριφορά. Το συμβάν καταγγέλθηκε στο διαιτητή στο τέλος του αγώνα και ο πρόεδρος της ομάδας μίλησε στους υπεύθυνους ανθρώπους της UEFA αμέσως μετά το ματς. Περιμένουμε η UEFA να διεξάγει ολόπλευρη έρευνα και θα παρέχουμε τη βοήθεια μας" αναφέρει στην ανακοίνωση της η λονδρέζικη ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Έβερτον - Τσέλσι 2-0: Τα "ζαχαρωτά" πίκραναν τον Σάρι
TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ