ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Κοντά στον Χάβερτς

Kai Havertz of Bayer Leverkusen celebrates after scoring his side first goal during the Bundesliga soccer match between 1st FC Union Berlin and Bayer Leverkusen in Berlin, Germany, Saturday, Feb. 15, 2020. (Andreas Gora/dpa via AP)
Kai Havertz of Bayer Leverkusen celebrates after scoring his side first goal during the Bundesliga soccer match between 1st FC Union Berlin and Bayer Leverkusen in Berlin, Germany, Saturday, Feb. 15, 2020. (Andreas Gora/dpa via AP) ANDREAS GORA/DPA VIA AP

Σύμφωνα με το "Athletic", η Τσέλσι είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του σταρ της Λεβερκούζεν, Κάι Χάβερτς με ένα ποσό που δεν αποκλείεται να αγγίξει τα 80.000.000 ευρώ.

Σε προχωρημένες επαφές με τη Λεβερκούζεν για την απόκτηση του Κάι Χάβερτς βρίσκεται η Τσέλσι, όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα του " Athletic". Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της συνδρομητικής αθλητικής ιστοσελίδας, οι Λονδρέζοι είναι κοντά στον Γερμανό σταρ με ένα ποσό που θα αγγίξει τα 80.000.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, οι δύο ομάδες συζητούν τον τρόπο που θα καταβληθεί το παραπάνω ποσό, καθώς δεν αποκλείεται να δοθούν 65.000.000 ευρώ για τη μεταγραφή και 10 ή 15.000.000 ευρώ με τη μορφή μπόνους επίτευξης στόχων. Ο Χάβερτς βρισκόταν στο στόχαστρο και της Ρεάλ, αλλά οι Μαδριλένοι αποφάσισαν να μην προχωρήσουν σε δαπανηρές μεταγραφές την εφετινή σεζόν.

Αντίθετα, η Τσέλσι εξαιτίας και της απαγόρευσης μεταγραφών, έχει την οικονομική δυνατότητα να προχωρήσει σε εντυπωσιακές κινήσεις το φετινό καλοκαίρι. Έχει αποκτήσει, άλλωστε, ήδη τον Τίμο Βέρνερ από τη Λειψία και τον Χακίμ Ζιγές από τον Άγιαξ, με σχεδόν 100.000.000 ευρώ.

Την εφετινή σεζόν ο Χάβερτς ήταν εντυπωσιακός με τη Λεβερκούζεν, μετρώντας 17 γκολ και εννιά ασίστ σε 43 αγώνες. Συνολικά, με τη γερμανική ομάδα έχει 45 τέρματα και 31 ασίστ σε 148 αναμετρήσεις.

Photo Credits: Andreas Gora/dpa via AP

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ