ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Λάμπαρντ και Τσεχ ώθησαν τον Βέρνερ να πει το "ναι"

Leipzig's Timo Werner during the German Bundesliga soccer match between RB Leipzig and Borussia Dortmund in Leipzig, Germany, Saturday, June 20, 2020. (AP Photo/Jens Meyer)
Leipzig's Timo Werner during the German Bundesliga soccer match between RB Leipzig and Borussia Dortmund in Leipzig, Germany, Saturday, June 20, 2020. (AP Photo/Jens Meyer) AP PHOTO/JENS MEYER

Ο Τίμο Βέρνερ αποκάλυψε στο επίσημο κανάλι της Τσέλσι πως η προοπτική να βρεθεί σε έναν σύλλογο που έχουν γράψει ιστορία οι Φρανκ Λάμπαρντ και Πετρ Τσεχ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του στους Λονδρέζους.

Η τρομερή σεζόν που έκανε ο Τίμο Βέρνερ με την Λειψία (34 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις) έφερε πολλούς μνηστήρες έξω από την πόρτα της, ωστόσο ο 24χρονος Γερμανός διεθνής φορ δεν το σκέφτηκε και πολύ και προτίμησε τη λύση της Τσέλσι που δαπάνησε το ποσό των 53.000.000 λίρών για να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Το ηχηρό καλοκαιρινό μεταγραφικό απόκτημα των μπλε είχε μάλιστα την Δευτέρα (27/7) την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του δυτικού Λονδίνου ενώ στη συνέντευξη που έδωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, αποκάλυψε πως η παρουσία των Λάμπαρντ και Τσεχ έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην απόφαση του.

"Έχω στο μυαλό μου την Τσέλσι που κατέκτησε Champions League με τον Ντιντιέ Ντρογκμπά, τον τωρινό προπονητή μου, Φρανκ Λάμπαρντ, και τον Πετρ Τσεχ ως τεχνικό διευθυντή.

Είναι σαν όνειρο για μένα αλλά δεν θέλω να γίνω ίδιος παίκτης με αυτούς, θέλω να αποτελέσω κομμάτι μίας νέας εποχής και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου", τόνισε ο Βέρνερ, ενώ αποκάλυψε πως ο Λάμπαρντ έπαιξε ρόλο κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων των δύο ομάδων:

Dortmund's Raphael Guerreiro, left, Leipzig's Timo Werner, center, and Dortmund's Giovanni Reyna fight for the ball during the German Bundesliga soccer match between RB Leipzig and Borussia Dortmund in Leipzig, Germany, Saturday, June 20, 2020. (AP Photo/Jens Meyer, Pool)
Dortmund's Raphael Guerreiro, left, Leipzig's Timo Werner, center, and Dortmund's Giovanni Reyna fight for the ball during the German Bundesliga soccer match between RB Leipzig and Borussia Dortmund in Leipzig, Germany, Saturday, June 20, 2020. (AP Photo/Jens Meyer, Pool) AP PHOTO/JENS MEYER, POOL

"Έπαιξε σπουδαίο ρόλο. Συζητήσαμε για πράγματα όπως το σύστημα της ομάδας, για το πώς επιθυμεί να παίζει η Τσέλσι και πώς θέλει να παίζω εγώ και για το πώς το σύστημα θα ταιριάξει πάνω μου.

Είναι ένας ωραίος τύπος που δεν μου είπε απλά τι θέλει από μένα ως παίκτη επειδή θέλει να με βοηθήσει ως άνθρωπο. Τώρα με ξέρει λίγο καλύτερα και νιώθω πολύ ευτυχισμένος που είμαι εδώ".

Ο Τίμο Βέρνερ στην πρώτη του προπόνηση με την Τσέλσι:

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ