ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: "Ο Αμπράμοβιτς αφήνει τον Σάρι να υπογράψει στην Γιουβέντους"

Chelsea head coach Maurizio Sarri, left, shares a moment with Arsenal manager Unai Emery during the Europa League Final soccer match between Arsenal and Chelsea at the Olympic stadium in Baku, Azerbaijan, Wednesday, May 29, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Chelsea head coach Maurizio Sarri, left, shares a moment with Arsenal manager Unai Emery during the Europa League Final soccer match between Arsenal and Chelsea at the Olympic stadium in Baku, Azerbaijan, Wednesday, May 29, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Στην αποκάλυψη πως ο Αμπράμοβιτς άναψε το πράσινο φως για τη λύση της συνεργασίας της Τσέλσι με τον Σάρι χωρίς να αποζημιωθεί από την Γιουβέντους, έκανε η αγγλική "Guardian".

Έχουν συμπληρωθεί τρεις ολόκληρες εβδομάδες από τότε που η Γιουβέντους έκανε γνωστό πως δεν θα πορευτεί με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι τη νέα αγωνιστική σεζόν και παραμένει ακέφαλη στον πάγκο, ωστόσο όλα δείχνουν πως η αναμονή λαμβανει τέλος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ιταλού δημοσιογράφου Φαμπρίτσιο Ρομάνο στην ιστοσελίδα της αγγλικής εφημερίδας "Guardian", ο μάνατζερ του Σάρι, Φάλι Ραμαντάνι, είχε συνάντηση με μέλη της διοίκησης της Τσέλσι την Παρασκευή και ήρθε σε συμφωνία μαζί τους για να αποκτήσει την ελευθερία του.

"Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς ειναι έτοιμος να τον αφήσει να επιστρέψει στην Ιταλία. Η Γιουβέντους περιμένει τον Σάρι ως το νέο της προπονητή και ένα τριετές συμβόλαιο είναι έτοιμο για εκείνον", αναφέρεται επίσης στο κείμενο, το οποίο υπογραμμίζει πως οι πρωταθλητές Ιταλίας δεν θα καταβάλλουν αποζημίωση και ότι πιθανότατα θα έχει κλείσει η συμφωνία ως την Δευτέρα.

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ