ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Ο Καντέ πήγε στο γάμο της κόρης οπαδού των "Μπλε"

Τσέλσι: Ο Καντέ πήγε στο γάμο της κόρης οπαδού των "Μπλε"

Ο Ενκολό Καντέ βρήκε χρόνο και αποδέχθηκε την πρόσκληση ενός οπαδού της Τσέλσι για το γάμο της κόρης του. Ο Γάλλος σταρ, μάλιστα, έμεινε μέχρι το τέλος της δεξίωσης.

Ο Ενκολό Καντέ, εκτός από καλός ποδοσφαιριστής είναι και ένας πολύ καλός άνθρωπος. Το έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν, το έκανε μία ακόμα. Ο ευγενικός αντιστάρ της Τσέλσι εμφανίστηκε στο γάμο της κόρης οπαδού της Τσέλσι.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τη Sun ο ιδιοκτήτης ενός εστιατορίου που συχνάζει ο Καντέ τον κάλεσε στη δεξίωση. Σε πρώτη φάση ο έμπειρος μέσος του είπε ότι δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί λόγω των υποχρεώσεών του με την Τσέλσι και την εθνική ομάδα.

Έπειτα, ακολούθησε ένας τραυματισμός που τον άφησε εκτός δράσης.

Ο Καντέ, παρότι είχε την ευκαιρία να ξεκουραστεί επικοινώνησε με τον επιχειρηματία και τον ενημέρωσε ότι θα έρθει κανονικά στο γάμο. Πράγματι, όχι μόνο πήγε άλλα έκατσε και μέχρι το τέλος.

Επίσης, στο προαναφερθέν Μέσο ο οπαδός των "Μπλε", Φρανκ Καλίντ εξομολογήθηκε ότι τον Απρίλιο του 2018 που χειρουργήθηκε στην καρδιά, ο Καντέ ήταν από τους πρώτους που τον επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο και του στάθηκε καθ' όλη τη διάρκεια της περιπέτειάς του.

Ο Καλίντ, επίσης, είπε ότι κατά τη διάρκεια της παρουσίας του Καντέ στο γάμο, ο ποδοσφαιριστής δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί και υπογράψει αυτόγραφα σχεδόν σε όλους τους καλεσμένους.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ