ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Ο Καντέ μπορεί να χάσει τη σεζόν υπό το φόβο του κορονοϊού

Chelsea's N'Golo Kante during the English Premier League soccer match between Manchester City and Chelsea at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Nov. 23, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Chelsea's N'Golo Kante during the English Premier League soccer match between Manchester City and Chelsea at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Nov. 23, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Ενγκολό Καντέ ζήτησε και πήρε άδεια να απουσιάσει από τις προπονήσεις της Τσέλσι υπό το φόβο του κορονοϊού, ενώ δεν αποκλείεται να μην αγωνιστεί ξανά για το υπόλοιπο της σεζόν.

Χωρίς τον Ενγκολό Καντέ είναι πιθανό να αγωνιστεί η Τσέλσι στο υπόλοιπο της σεζόν, σε περίπτωση που συμφωνηθεί επανέναρξη της Premier League. Ο Γάλλος μέσος ζήτησε και πήρε ειδική άδεια για να απουσιάσει από τις προπονήσεις της ομάδας, υπό το φόβο του κορονοϊού.

Ο 28χρονος χαφ συμμετείχε κανονικά στην πρώτη προπόνηση των Λονδρέζων, αλλά μετά την ανακοίνωση των έξι νέων κρουσμάτων σε τρεις διαφορετικές ομάδες της Premier League, ζήτησε να μην δώσει ξανά το παρών για κάποιο χρονικό διάστημα.

Τα βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Καντέ έχει επηρεαστεί από προσωπικά βιώματα, καθώς σε ηλικία 11 ετών έχασε τον πατέρα του, ενώ πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, ο μεγαλύτερος αδερφός του έπαθε έμφραγμα και έφυγε από τη ζωή. Γι' αυτό το λόγο φοβάται να επιστρέψει στη δράση.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζει το Sky Sports, δεν αποκλείεται να χάσει και το υπόλοιπο της σεζόν, σε περίπτωση που δεν αισθάνεται έτοιμος να πατήσει και πάλι το χορτάρι. Από την πλευρά τους, οι διοικούντες την Τσέλσι βρίσκονται κοντά στον Καντέ και τον στηρίζουν σε όποια απόφαση και να πάρει, κατανοώντας την κατάστασή του.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ