ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Ο Λάμπαρντ απάντησε στον Κλοπ για τις ακριβές μεταγραφές

Chelsea's head coach Frank Lampard, left shakes hands with Liverpool's manager Jurgen Klopp after the end of the English Premier League soccer match between Liverpool and Chelsea at Anfield Stadium in Liverpool, England, Wednesday, July 22, 2020. Liverpool won the game 5-3. (Phil Noble/Pool via AP)
Chelsea's head coach Frank Lampard, left shakes hands with Liverpool's manager Jurgen Klopp after the end of the English Premier League soccer match between Liverpool and Chelsea at Anfield Stadium in Liverpool, England, Wednesday, July 22, 2020. Liverpool won the game 5-3. (Phil Noble/Pool via AP) PHIL NOBLE/POOL VIA AP

Ο Γιούργκεν Κλοπ άφησε αιχμές για τις 200.000.000 λίρες που έχει ξοδέψει η Τσέλσι ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν και η απάντηση ήρθε από τον Φρανκ Λάμπαρντ, που θέλησε να υπενθυμίζει στον Γερμανό τις δικές του δαπανηρές μεταγραφές στην Λίβερπουλ.

Τα δύο προηγούμενα χρόνια η Premier League εκτόξευσε ακόμα περισσότερο τη δημοτικότητά της ελέω της τιτανομαχίας των Σίτι και Λίβερπουλ που βρήκε τους μπλε του Μάντσεστερ να πανηγυρίζουν το πρωτάθλημα τη σεζόν 2018-2019 και τους κόκκινους του Λίβερπουλ αυτό της σεζόν 2019-2020, όμως φέτος οι περισσότεροι προβλέπουν ότι θα υπάρχει και τρίτο άλογο στην κούρσα.

Όπου άλογο, φέρτε στο μυαλό σας την Τσέλσι που έριξε στην αγορά πάνω από 200.000 λίρες για να ενισχυθεί μεταξύ άλλων με τους Τίμο Βέρνερ, Χακίμ Ζιγές, Κάι Χάβερτς και Μπεν Τσίλγουελ, με τον Γιούργκεν Κλοπ να δέχεται σχετική ερώτηση για την φουλ επίθεση των μπλε σε αυτή τη μεταγραφική περιόδο και να λέει σε πρόσφατη συνέντευξή του:

"Ζούμε σε έναν κόσμο όπου αυτή τη στιγμή υπάρχει αβεβαιότητα. Για κάποιους συλλόγους δεν έχει σημασία το γεγονός πως είναι αβέβαιο το μέλλον. Έχοντας από πίσω τους χώρες και ολιγάρχες, αυτό είναι αλήθεια. Δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε όλα μέσα σε μία νύχτα και να πούμε "τώρα θέλουμε να συμπεριφερθούμε όπως η Τσέλσι".

Τα λόγια του Κλοπ προκάλεσαν αίσθηση και συζητήθηκαν και φυσικά έφτασαν στα αυτιά του Φρανκ Λάμπαρντ, με τον τεχνικό των Λονδρέζων να επιλέει πάντως το δρόμο της σύγκρουσης και να απαντάει άμεσα στον Κλοπ με δηλώσεις του πριν από την πρεμιέρα της Τσέλσι στη νέα Premier League κόντρα στην Μπράιτον.

"Η πραγματικότητα είναι -με εξαίρεση μάλλον την Λέστερ, που ήταν μία εκπληκτική ίστορία- ότι οι περισσότεροι σύλλογοι που κατακτούν το πρωτάθλημα στη σύγχρονη εποχή έχουν δομηθεί καλά και έχουν αποκτήσει παίκτες για να γεμίσουν το ρόστερ τους ξοδεύοντας αρκετά χρήματα.

Μπορείτε να δείτε για παράδειγμα τους παίκτες της Λίβερπουλ: τον Φαν Ντάικ, τον Άλισον, τον Φαμπίνιο, τον Κεϊτά, τον Μανέ, τον Σαλάχ. Εκπληκτικοί παίκτες που αποκτήθηκαν έναντι υψηλού κόστουτς. Η Λίβερπους τους πήρε μέσα σε μερικά χρόνια", δήλωσε ο "Λαμπς", για να προσθέσει με νόημα:

"Εμείς βγήκαμε μετά από μία περίοδο όπου είχαμε αποκλειστεί από μεταγραφές και έπρεπε να κάνουμε κάτι για να βελτιωθούμε. Ξέρουμε πως η Λίβερπουλ έχει ξοδέψει σε υψηλό επίπεδο. Ξέρουμε ότι έχουν έναν εκπληκτικό προπονητή. Ξέρουμε ότι έχουν εκπληκτικούς παίκτες.

Το πιο έξυπνο πράγμα που έχει κάνει η Λίβερπουλ είναι ότι πίστεψε στον προπονητή της και πίστεψε στο σύστημά της για μερικά χρόνια. Είναι μεγάλη ιστορία αλλά είναι και μία ιστορία που έχουν ξοδέψει χρήματα για παίκτες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ