ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Όλο και πιο κοντά στον Μεντί

The rennes's goal keeper Mendy Edouard is putting back the ball into play during the league one Strasbourg VS Rennes in Strasbourg Eastern France (AP Photo/Jean-Francois Badias)
The rennes's goal keeper Mendy Edouard is putting back the ball into play during the league one Strasbourg VS Rennes in Strasbourg Eastern France (AP Photo/Jean-Francois Badias) AP

Η Τσέλσι βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του 28χρονου τερματοφύλακα της Ρεν, Εντουάρντ Μεντί, ο οποίος πρόκειται να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες.

Στη θέση του τερματοφύλακα ενισχύεται η Τσέλσι, η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του 28χρονου γκολκίπερ, Εντουάρντ Μεντί.

Οι μπλε πρόκειται να καταβάλλουν στη Ρεν το ποσό των 22 εκατομμυρίων λιρών για να κάνουν δικό τους τον Σενεγαλέζο τερματοφύλακα.

Πλέον, απομένει να υπάρξει συμφωνία στις λεπτομέρειες του συμβολαίου του Μεντί με την Τσέλσι, ενώ πρέπει να περάσει και τα απαιτούμενα ιατρικά. Η ανακοίνωση του από την ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ώρες.

Ο Μεντί θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Κεπά, ο οποίος σημειώνει αρνητικές επιδόσεις. Στην ήττα από τη Λίβερπουλ την Κυριακή (20/9), Ισπανός τερματοφύλακας υπήρξε εκείνος που στην ουσία δημιούργησε τις συνθήκες και άνοιξε το έδαφος στο Μανέ για το δεύτερο γκολ, με το Λάμπαρντ να αναφέρεται σε ξεκάθαρο λάθος του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σάτον: "Κέπα, η μεγαλύτερη απογοήτευση της Τσέλσι μετά από μένα"
Τσέλσι - Λίβερπουλ 0-2: Ο Μανέ εκτέλεσε τους Λονδρέζους
TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ