ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: "Πόρτα" της Λιόν για τον Μουσά Ντεμπελέ

Lyon's Moussa Dembele during the Champions League group G first round soccer match between RB Leipzig and Olympique Lyon in Leipzig, Germany, Wednesday, Oct. 2, 2019. (AP Photo/Jens Meyer)
Lyon's Moussa Dembele during the Champions League group G first round soccer match between RB Leipzig and Olympique Lyon in Leipzig, Germany, Wednesday, Oct. 2, 2019. (AP Photo/Jens Meyer) AP PHOTO/JENS MEYER

Η Τσέλσι κατέθεσε πρόταση ύψους 40.000.000 ευρώ στη Λιόν για την απόκτηση του Μουσά Ντεμπελέ, αλλά η γαλλική ομάδα απάντησε αρνητικά, ξεκαθαρίζοντας, μέσω ανακοίνωσης, πως ο 23χρονος φορ δεν είναι υπό παραχώρηση.

Η άρση της απαγόρευσης των μεταγραφών δίνει τη δυνατότητα στην Τσέλσι να ενισχυθεί κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο προκειμένου να παραμείνει σε τροχιά τετράδας, αλλά και να συνεχίσει την πορεία της στο Champions League. Οι Λονδρέζοι είναι δεδομένο πως χρειάζονται ένα παίκτη στην κορυφή της επίθεσης, αφού πέρα από τον εξαιρετικό Τάμι Άμπραχαμ, οι Μιτσί Μπατσουαγί και Ολιβιέ Ζιρού δεν έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του Φρανκ Λάμπαρντ.

Γι' αυτό το λόγο, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, η αγγλική ομάδα κινείται για την απόκτηση του Μουσά Ντεμπελέ από τη Λιόν. Ο 23χρονος επιθετικός, που έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023, πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν με τους "λιονέ", έχοντας 10 γκολ και δύο ασίστ σε 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει το "Sky Sports", οι διοικούντες τη Λιόν απάντησαν αρνητικά στην πρόταση ύψους 40.000.000 ευρώ της Τσέλσι για τον Γάλλο φορ.

Μάλιστα, η γαλλική ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση, ξεκαθαρίζοντας πως ο Ντεμπελέ δεν είναι στους υπό παραχώρηση παίκτες και θα παραμείνει κάτοικος Λιόν τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Βέβαια, σε περίπτωση που οι "μπλε" επανέλθουν με μία υψηλότερη και πιο ελκυστική πρόταση, δεν αποκλείεται να υπάρξει αλλαγή δεδομένων. Όμως, προς το παρόν, δεν έχει βρεθεί η "χρυσή" τομή μεταξύ των ανθρώπων των δύο ομάδων για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Photo Credits: AP Photo/Jens Meyer

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ