ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Στην τελική ευθεία η απόκτηση του Χάβερτς

Leverkusen's Kai Havertz runs with the ball past Rangers' Filip Helander, right, during the Europa League round of 16, second leg, soccer match between Bayer Leverkusen and Glasgow Rangers at the BayArena in Leverkusen, Germany, Thursday, Aug. 6, 2020. (Sascha Schuermann, Pool Photo via AP)
havertz/AP IMAGES AP IMAGES

Ο Κάι Χάβερτς δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση της Λεβερκούζεν και η μετακίνησή της στην Τσέλσι βαδίζει στην τελική της ευθεία.

Στην τελική ευθεία βαδίζει η μετακίνηση του Κάι Χάβερτς από τη Λεβερκούζεν στην Τσέλσι. Ο 21χρονος Γερμανός μεσοεπιθετικός δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση της γερμανικής ομάδας, όπως παραδέχθηκε και ο Πέτερ Μπος.

Ο Χάβερτς υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Λεβερκούζεν το 2016, όταν ήταν μόλις 16 χρονών, ενώ έγινε και ο νεότερος ηλικιακά παίκτης που αγωνίστηκε για το σύλλογο.

Κατάφερε να διακριθεί και ναδώσει απαντήσειςσε όσους αμφέβαλαν για εκείνον, λόγω του νεαρού της ηλικίας του, αφού τη σεζόν 2018-2019 πέτυχε 17 γκολ στην Bundesliga. Ο Γερμανός μέσος βρισκόταν εδώ και καιρό ψηλά στη λίστα του Φρανκ Λάμπαρντ,με τους μπλε να επιμένουν να τον εντάξουν δυναμικό τους.

Όπως αναφέρει ηEvening Standard,οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά στοdeal,με τη συμφωνία να κλείνει τα 70.000.0000 ευρώ, ενώ προβλέπονται και μπόνους που ανέρχονται στα 15.000.000 ευρώ.

Photo credits: AP Images

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ