ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Στο κυνήγι του Καβάνι υπό τις ευλογίες του Λάμπαρντ

PSG's Kylian Mbappe, left, and teammate Edinson Cavani react during the French League Cup quarter final soccer match between Paris Saint Germain and Saint Etienne at the Parc des Princes stadium in Paris, Wednesday, Jan. 8, 2020. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG's Kylian Mbappe, left, and teammate Edinson Cavani react during the French League Cup quarter final soccer match between Paris Saint Germain and Saint Etienne at the Parc des Princes stadium in Paris, Wednesday, Jan. 8, 2020. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Ο Έντινσον Καβάνι πιέζει για να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν και η Ατλέτικο Μαδρίτης φαίνεται πως δεν είναι μόνη στο παιχνίδι της απόκτησής του, με τον Matador να ενδιαφέρει και την Τσέλσι.

Με τον Ολιβιέ Ζιρού να οδεύει προς την Ίντερ, τον Μιτσί Μπατσουαγί να μην έχει το εύκολο γκολ και τον Τάμι Άμπραχαμ να μοιάζει, πολλές φορές, απελπιστικά μόνος στη γραμμή κρούσης της Τσέλσι, η ομάδα του Δυτικού Λονδίνου έχει βγει στη γύρα για την αναζήτηση ενός φορ εγνωσμένης αξίας που θα μπορέσει να την ενισχύσει στην προσπάθειά της να βγει στο νέο Champions League.

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι αρκετά όμως το τελευταίο που προστέθηκε στη λίστα είναι αυτό που κάνει σίγουρα γκελ στον κόσμο των μπλε, με τον Φρανκ Λάμπαρντ να αφήνει να εννοηθεί πως η διοίκηση της ομάδας του ενδέχεται να κινηθεί για την απόκτηση του Έντινσον Καβάνι.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός θέλει να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο και η Ατλέτικο Μαδρίτης εμφανίζεται ήδη ως το φαβορί για να τον εντάξει στο δυναμικό της, με τον Λάμπαρντ από την πλευρά του να υποστηρίζει πως ανέκαθεν εκτιμούσε τον Καβάνι.

Chelsea's head coach Frank Lampard applauds at the end of an English FA Cup third round soccer match between Chelsea and Nottingham Forest at Stamford Bridge in London, Sunday, Jan. 5, 2020. Chelsea won 2-0. (AP Photo/Ian Walton)
Chelsea's head coach Frank Lampard applauds at the end of an English FA Cup third round soccer match between Chelsea and Nottingham Forest at Stamford Bridge in London, Sunday, Jan. 5, 2020. Chelsea won 2-0. (AP Photo/Ian Walton) AP PHOTO/IAN WALTON

"Είναι σπουδαίος παίκτης, τον έχω αντιμετωπίσει ως ποδοσφαιριστής και πάντα λάτρευα τη νοοτροπία και την συμπεριφορά του. Τα γκολ που έχει σημειώσει στην καριέρα του μιλούν από μόνα τους για την αξία του.

Δεν γνωρίζω απολύτως την κατάσταση που αφορά τη μεταγραφή του, οπότε θα δούμε. Είναι ένας έμπειρος παίκτης", τόνισε σε συνέντευξη Τύπου ο "Λαμπς", για να προσθέσει:

"Είμαστε μία νεανική ομάδα και ξέρουμε από μεταβάσεις. Είναι καλό να προσθέτεις εμπειρία καθώς μερικές φορές οι νέοι παίκτες θέλουν λίγη βοήθεια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Νιούκαστλ - Τσέλσι 1-0: Ασπρόμαυρη έκσταση στο 94'
Τσέλσι: Ο Λάμπαρντ θέλει οπωσδήποτε απόκτηση επιθετικού!
TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ