ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Συμφώνησε με Τιάγκο Σίλβα για διετές συμβόλαιο

PSG's Thiago Silva jubilates after his side scored during a Champions League Group A soccer match between Club Brugge and Paris Saint Germain at the Jan Breydel stadium in Bruges, Belgium, Tuesday, Oct. 22, 2019. (AP Photo/Francisco Seco)
PSG's Thiago Silva jubilates after his side scored during a Champions League Group A soccer match between Club Brugge and Paris Saint Germain at the Jan Breydel stadium in Bruges, Belgium, Tuesday, Oct. 22, 2019. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Πολύ κοντά στην Τσέλσι βρίσκεται ο Τιάγκο Σίλβα, αφού οι μπλε τα έχουν βρει με τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό και απομένουν μόνον οι λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση του deal.

Μετά το τέλος της σεζόν για την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία ηττήθηκε 1-0 από την Μπάγερν Μονάχου στον τελικό του Champions League, ο Τιάγκο Σίλβα μένει ελεύθερος. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός φαίνεται ότι έχει βρει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και αυτός είναι η Τσέλσι.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αλλά και το RMC Sport, ο Τιάγκο Σίλβα έχει αποδεχθεί προσφορά των μπλε για συμβόλαιο έως το 2022. Μάλιστα, το deal πρόκειται να ολοκληρωθεί μέσα στην εβδομάδα.

Για τον 35χρονο κεντρικό αμυντικό ενδιαφέρθηκε και η Φιορεντίνα, ωστόσο η υπόθεση αυτή δεν προχώρησε, εφόσον ο Σίλβα συμφώνησε προφορικά με την Τσέλσι.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός θα αποχωρήσει ως εκ τούτου από το Παρίσι έπειτα από 8 ολόκληρα χρόνια, ενώ με την φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν μέτρησε συνολικά 315 εμφανίσεις με 17 γκολ και 5 ασίστ.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ