ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Ζητάει σκόντο για να αγοράσει τον Ιγκουαΐν από την Γιουβέντους!

Chelsea's Gonzalo Higuain celebrates with Chelsea's Ross Barkley after scoring his side's fourth goal during the English Premier League soccer match between Chelsea and Huddersfield Town at Stamford Bridge stadium in London, Britain, Saturday, Feb. 2, 2019. (AP Photo/ Alastair Grant)
Chelsea's Gonzalo Higuain celebrates with Chelsea's Ross Barkley after scoring his side's fourth goal during the English Premier League soccer match between Chelsea and Huddersfield Town at Stamford Bridge stadium in London, Britain, Saturday, Feb. 2, 2019. (AP Photo/ Alastair Grant) AP PHOTO/ ALASTAIR GRANT

Η Τσέλσι δεν είναι διατεθειμένη να δώσει 36.000.000 ευρώ στην Γιουβέντους για την αγορά του Γκονσάλο Ιγκουαΐν και ζητάει να χαμηλώσουν οι απαιτήσεις των Τορινέζων για να κλείσει το deal.

Δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας από τη μετακίνηση του Γκονσάλο Ιγκουαΐν από το Μιλάνο στο Λονδίνο και η Τσέλσι κινεί ήδη τα νήματα ώστε να ντύσει μόνιμα στα μπλε τον Αργεντινό επιθετικό.

Μετά τη συμφωνία που έκλεισε με την Γιουβέντους για τη απόκτησή του ως το φινάλε της σεζόν έναντι του ποσού των 9.000.000 ευρώ, οι "μπλε" εμφανίζονται αυτή τη στιγμή μπροστά σε δύο επιλογές: είτε να δώσουν άλλα 18.000.000 ευρώ το καλοκαίρι για να ανανεώσουν το δανεισμό του ως το καλοκαίρι του 2020 είτε να τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή καταβάλλοντας 36.000.000 ευρώ.

Όπως αποκαλύπτει το "Espn Fc", η ομάδα του δυτικού Λονδίνου προσανατολίζεται να κάνει κίνηση για την αγορά του και όχι το δανεισμό του, χωρίς όμως να είναι πρόθυμη να ικανοποιήσει τις αξιώσεις των νταμπλούχων Ιταλίας.

Συγκεκριμένα, έχουν διαμηνύσει στους "μπιανκονέρι" πως θέλουν να αποκτήσουν τον Ιγκουαΐν με κανονική μεταγραφή αλλά με λιγότερα χρήματα από τα προβλεπόμενα, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως η Τσέλσι ποντάρει στο ότι η Γιουβέντους δεν θα θέλει να της (ξε)μείνει στο ρόστερ ο "Πιπίτα" από τη στιγμή που δεν υπάρχει χώρος στη γραμμή κρούσης για να αξιοποιηθεί.

Την ίδια ώρα πάντως υπάρχει και ένας αστερίσκος όσον αφορά στην κίνηση της Τσέλσι, αφού ο Μαουρίτσιο Σάρι που έχει εισηγηθεί την απόκτησή του δεν είναι σίγουρο πως θα παραμείνει στον πάγκο της σε περίπτωση που η ομάδα του δεν πάρει το εισιτήριο για το Champions League της νέας σεζόν.

Photo Credits: AP Photo/ Alastair Grant

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ