ΤΣΕΛΣΙ

Βοηθός προπονητή της Μπέρνλι αποκάλεσε "μαλ.. Ιταλό" τον Σάρι

Chelsea head coach Maurizio Sarri gestures during the Europa League quarterfinal, second leg, soccer match between Chelsea and Slavia Prague at Stamford Bridge stadium in London, Thursday, April 18, 2019. (AP Photo/Matt Dunham)
Chelsea head coach Maurizio Sarri gestures during the Europa League quarterfinal, second leg, soccer match between Chelsea and Slavia Prague at Stamford Bridge stadium in London, Thursday, April 18, 2019. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Μέλος του τεχνικού επιτελείου της Μπέρνλι αποκάλεσε "μαλ... Ιταλό" τον προπονητή της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Σάρι, με αποτέλεσμα εκείνος ν' αποβληθεί από το διαιτητή της αναμέτρησης των δύο ομάδων, Κέβιν Φρεντ.

Η Τσέλσι έμεινε στο 2-2 με την Μπέρνλι στο "Στάμφορντ Μπριτζ" στο τελευταίο χρονικά ματς της 35ης αγωνιστικής και έχασε την ευκαιρία να σκαρφαλώσει στην 3η θέση της Premier League.

Το ματς στο Λονδίνο είχε ένταση, η οποία σε ορισμένες περιπτώσεις ξέφυγε από τ' αγωνιστικά πλαίσια. Ο προπονητής των μπλε, Μαουρίτσιο Σάρι, αποβλήθηκε από τον διαιτητή του ματς, Κέβιν Φρεντ, ενώ διένεξη παρατηρήθηκε μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων στη φυσούνα μετά το τέλος του ματς.

Γιατί όμως ο 60χρονος Ναπολιτάνος τεχνικός "βγήκε από τα ρούχα του". Σύμφωνα με το ESPN - το ρεπορτάζ επιβεβαιώνεται από σύσσωμο το βρετανικό Τύπο - μέλος του τεχνικού επιτελείου της Μπέρνλι αποκαλούσε επανειλημμένα στη διάρκεια του ματς τον Σάρι ως "μαλ... Ιταλό".

Μάλιστα, οι άνθρωποι της Τσέλσι ενημέρωσαν τον διαιτητή, Κέβιν Φρεντ, για το περιστατικό και ο ίδιος το συμπεριέλαβε στην έκθεσή του.

"Είναι πολύ απογοητευμένος. Αποβλήθηκε και νομίζω ότι τον έβρισαν για τα καλά. Γι' αυτό έκρινε ότι δεν ήταν η σωστή στιγμή να μιλήσει δημόσια. Είναι απογοητευμένος από το παιχνίδι, από την αποβολή του κι από όσα συνέβησαν. Νομίζω ότι κάτι του είπαν από τον πάγκο της Μπέρνλι, αλλά μη με ρωτάτε τι.

Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Αντιλαμβανόμαστε ότι είναι ποδοσφαιρικό ματς, ότι μερικές λέξεις μπορούν να ξεφύγουν λόγω αδρεναλίνης, αλλά αυτό δεν ήταν καθόλου ευχάριστο", υποστήριξε ο συμπατριώτης και βοηθός του Σάρι, Τζανφράνκο Τζόλα, καθώς ο τεχνικός της Τσέλσι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου.

Ο τεχνικός της Μπέρνλι, Σον Ντάις, αρνήθηκε το συμβάν κι απέφυγε ν' απαντήσει ευθέως: "Δεν νομίζω ότι οι γλωσσικές ικανότητες του τεχνικού μου επιτελείου είναι τόσο καλές. Δεν θα ήταν μεγάλος διάλογος, φαντάζομαι".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ