ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Η αποστολή για Μπάνσκο και οι τρεις μεταγραφές της Δόξας Δράμας

SUPERLEAGUE / ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ - ÎÁÍÈÇ (Eurokinissi Sports)
Βεργέτης EUROKINISSI SPORTS

Ακόμα τρεις μεταγραφές ανακοίνωσε η Δόξα Δράμας, η αποστολή της οποίας αναχώρησε για το Μπάνσκο, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Οι 26 επιλογές του Στάικου Βεργέτη.

Η Δόξα Δράμας που θα παίξει στη Football League τη νέα σεζόν, ανακοίνωσε την απόκτηση των Τάσου Κρητικού, Άλεξ Κρουθ και Βαγγέλη Ανδρέου. Ο Κρουθ είναι 28χρονος Ισπανός εξτρέμ, ο οποίος μέχρι πρότινος έπαιζε στην πατρίδα του, στη Λεαλτάδ.

Ο Ανδρέουείναι κεντρικός αμυντικός, γεννημένος στις 3 Σεπτεμβρίου 1990 και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε σε 31 ματς στον Απόλλωνα Λάρισας. Παλαιότερα έχει περάσει και από την ακαδημία του ΠΑΟΚ, τα Μετέωρα, τη Θύελλα Πετρωτού, τον ΑΟ Τρίκαλα, τον Αχιλλέα Τριανδρίας, τον ΑΟΧ και τον Πιερικό.

Ο Βαγγέλης Ανδρέου που αγωνίζονταν στον Απόλλωνα Λάρισας και ο Τάσος Κρητικός που ανήκε στην Λάρισα και αγωνίζονταν δανεικός στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Ο Κρητικόςείναι εξτρέμ, γεννημένος στις 25 Ιανουαρίου 1995 και μέχρι πρότινος ήταν στον Πανσερραϊκό. Πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΛ, έχοντας αγωνιστεί ακόμα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Αναγέννηση Καρδίτσας.

ΟΙ 26 ΓΙΑ ΜΠΑΝΣΚΟ

Το απόγευμα της Δευτέρας (13/8) αναχώρησε η Δόξα Δράμας για το Μπάνσκο της Βουλγαρίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Ο Στάικος Βεργέτης πήρε μαζί του 26 ποδοσφαιριστές ενώ το πρωί της Τρίτης (14/8) θα ακολουθήσουν και οι Κρουθ, Ζοάο Πάουλο και Παρασκευάς, οι οποίοι είχαν κάποιες εκκρεμότητες, τυπικού χαρακτήρα, με την υπογραφή των συμβολαίων τους.

Οι 26 της αποστολής είναι οι: Πεταυράκης, Σιώπης, Μαρκόπουλος, Βιτλής, Κασμερίδης, Κονταξής, Κουσκουνάς, Ριζογιάννης, Μάρτινς, Νατσιόπουλος, Σουμά, Μπαϊκαρά, Μένκα, Μακρής, Πίτκας, Ηλιάδης, Ρεβυθόπουλος, Πατράλης, Κρητικός, Ανδρέου, Παπαγεωργίου, Αντωνιάδης, Παρουτσής, Κασμερίδης, Μπάμπουρας, Κασασόλα.

Εκτός των ποδοσφαιριστών, στην αποστολή είναι οι Βεργέτης (προπονητής), Ντίτσιος (βοηθός προπονητή), Χριστόπουλος (προπονητής τερματοφυλάκων), Τσιακίρης, Κατσανίκας (γυμναστές), Καπός (φυσιοθεραπευτής), Μπερούκας, Πετρουτσιάν (μασέρ), Κασάμπαλης (εργοφυσιοθεραπευτής), Αθανασιάδης (φροντιστής), Οταπασίδης (αρχηγός αποστολής).

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ