ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Ολλανδοί με... σέντερ φορ τον Φαν Μπάστεν για τη Δόξα Δράμας!

Former soccer player Dutch Marcel van Basten arrives for the 2018 soccer World Cup draw in the Kremlin in Moscow, Friday, Dec. 1, 2017. (AP Photo/Dmitri Lovetsky)
Former soccer player Dutch Marcel van Basten arrives for the 2018 soccer World Cup draw in the Kremlin in Moscow, Friday, Dec. 1, 2017. (AP Photo/Dmitri Lovetsky) AP

Ο Γιάννης Μπύρος, ιδιοκτήτης της Δόξας Δράμας, υποστήριξε ότι Ολλανδοί επιχειρηματίες έχουν κάνει κρούση για να εμπλακούν στην ομάδα και αποκάλυψε ότι μέσα στην κίνηση βρίσκεται το όνομα του Μάρκο φαν Μπάστεν!

Ο Γιάννης Μπύρος έχει κάνει γνωστή εδώ και μέρες την πρόθεσή του να απεμπλακεί από τη Δόξα Δράμας. Ένας από τους πιο ισχυρούς επιχειρηματίες που αποφάσισε να επενδύσει σε ομάδα της Football League και που πλέον θέλει να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο, υποστηρίζοντας ότι έχει κουραστεί να σκορπάει άσκοπα τα χρήματά του.

Το αφεντικό των "μαυραετών", που έχει ξεκαθαρίσει ότι είναι ανοιχτός σε οποιαδήποτε πρόταση για να παραδώσει τη σκυτάλη, αρκεί να είναι σοβαρή, αποκάλυψε ότι Ολλανδοί επιχειρηματίες έχουν κάνει κρούση για να εμπλακούν στην ομάδα της Δράμας. Με δήλωσή του στην ιστοσελίδα του "Arena", μάλιστα, έκανε λόγο για κίνηση μέσα στην οποία εμπλέκεται και ο διάσημος Ολλανδός Μάρκο φαν Μπάστεν!

Ο Μπύρος υποστήριξε στο Sport24.gr για το θέμα: " Είναι μια ομάδα πέντε Ολλανδών, που έχουν αγοραστική δύναμη 50 εκατ. ευρώ. Ανάμεσά τους είναι και ο Φαν Μπάστεν, έτσι μου έχουν πει, αλλά και ένας Έλληνας που διαθέτει πολυτελή εστιατόρια στην Ολλανδία. Επενδύουν σε ομάδες, πουλάνε και αγοράζουν παίκτες. Προτεραιότητά τους είναι μια ομάδα του Βελγίου και αν δεν πετύχουν εκεί, θα έρθουν εδώ".

Η συγκεκριμένη ολλανδική εταιρεία, η οποία στην παρούσα φάση θέλει να κρατήσει την ανωνυμία της, έχει εμπλακεί παλαιότερα σε ομάδα της Βραζιλίας και στην Τσεχία. Σκοπός της, για να καταλέβετε, είναι να αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή και αργότερα να τον πουλήσει με περισσότερα χρήματα από ό,τι τον αγόρασε. Ο Φαν Μπάστεν, σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκέντρωσε το Sport24.gr, είναι φίλος και σύμβουλος των Ολλανδών.

Όπως αντιλαμβάνεστε, θα ήταν παράλογο να ερχόταν ο Φαν Μπάστεν για να αναλάβει πόστο στη Δόξα Δράμας, όμως αν τελικά προχωρήσει το deal, δεν αποκλείεται η παλιά δόξα του Άγιαξ και της Μίλαν να έρθει στη χώρα μας, περισσότερο για λόγους μάρκετινγκ. Από εκεί και πέρα, αν οι Ολλανδοί συμφωνήσουν με τον Μπύρο, θα αναλάβουν να φέρουν στην ομάδα ξένους ποδοσφαιριστές, ενώ το εγχώριο κομμάτι θα αναλάβει ο μάνατζερ Κώστας Ταουσάνης, ο οποίος άλλωστε έχει μεσολαβήσει για να φέρει σε επικοινωνία τις δύο πλευρές (οι Ολλανδοί θα φτάσουν στα μέσα Μαρτίου στη Δράμα για τις πρώτες κουβέντες).

Η Δόξα Δράμας συμμετέχει στη Football League και ύστερα από 17 συμμετοχές βρίσκεται στην 9η θέση με 22 βαθμούς.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ