ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Συμφωνία με 9+4 παίκτες η Δόξα Δράμας

FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
Δόξα Δράμας EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Μπύρος έδωσε τα χέρια με εννέα παίκτες του περσινού ρόστερ της Δόξας Δράμας για την ανανέωση των συμβολαίων τους, ενώ συμφώνησε προφορικά με ακόμη τέσσερις μεταγραφικούς στόχους.

Την Παρασκευή (27/7) η Δόξα Δράμας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Στάικο Βεργέτη. Το Σάββατο (28/7) ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Γιάννης Μπύρος, έδωσε τα χέρια με εννέα ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ για την ανανέωση των συμβολαίων τους, ενώ συμφώνησε προφορικά με τέσσερις μεταγραφικούς στόχους.

Κάτοικοι Δράμας θα παραμείνουν οι Ορέστης Μένκα, Δημήτρης Σιώπης, Σταύρος Πεταυράκης, Αλέξανδρος Νατσιόπουλος, Βασίλης Βιτλής, Ντενίζ Μπαϊκαρά, Κώστας Μαρκόπουλος, αλλά και ο Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος. Την Κυριακή αναμένεται να επισφραγιστεί η συμφωνία με τον Δημήτρη Μαχαίρα.

Η ανακοίνωση: "Σειρά συναντήσεων με παίκτες του περσινού ρόστερ είχε σήμερα, στα γραφεία της ΠΑΕ, ο πρόεδρος Γιάννης Μπύρος. Επετεύχθη συμφωνία με τους Βιτλή, Μαρκόπουλο, Μένκα, Μπαϊκαρά, Νατσιόπουλο, Πεταυράκη, Ρεβυθόπουλο και Σιώπη. Στη λίστα αυτή προστίθεται και ο Μαχαίρας, ο οποίος θα βρίσκεται αύριο στην Δράμα. Το τυπικό του θέματος θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα με την υπογραφή των νέων συμβολαίων τους".

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΡΕ

Εκτός από τον στόπερ Κώστα Τσαμούρη, οι Μαυραετοί έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τους Ροτζέριο Μάρτινς (34χρονος μεσοεπιθετικός), Βαγγέλη Πίτκα (35χρονος τερματοφύλακας), Γιώργο Μακρή (34χρονος μέσος) και Δημήτρη Χασομέρη (29χρονος μεσοεπιθετικός).

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ