ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Από τον... αφρό στα πρόστιμα ο Κάιπερς

FOOTBALL LEAGUE / ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
Κάιπερς EUROKINISSI SPORTS

Ο Ούγκο Κάιπερς έβγαλε μάτια στη Football League την περσινή σεζόν, κέντρισε το ενδιαφέρον των μεγάλων της Super League, αρνήθηκε την πρόταση της ΑΕΚ και τώρα παραμένει άφαντος, με τον Εργοτέλη να προχωρά σε αίτηση επιβολής προστίμου στον Βέλγο.

Δεν είναι συνηθισμένη η περίπτωση του Ούγκο Κάιπερς. Ο 21χρονος φορ έβγαλε μάτια στην περσινή Football League σκοράροντας 22 γκολ σε 28 ματς πρωταθλήματος και μοιραία μπήκε στα ραντάρ των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Η τελευταία ήταν που προχώρησε σε επίσημη πρόταση στον Εργοτέλη και τα βρήκε με τους Κρητικούς, όχι όμως και τον Βέλγο επιθετικό, που δεν συζήτησε καν την προοπτική συνεργασίας με τους όρους συμβολαίου που του πρόσφεραν στην ΑΕΚ.

Ο Κάιπερς έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με τον Εργοτέλη (ως το 30/6/2019) αλλά παραμένει άφαντος και χωρίς να δείχνει καμία διάθεση να επιστρέψει στον σύλλογο όπου ανήκει. Οι Κρητικοί αποφάσισαν να ξεκινήσουν κάθε νόμιμη διαδικασία για την τιμωρία του 21χρονου φορ και του επέβαλλαν πρόστιμο, καταθέτοντας αίτημα επικύρωσής του στην ΠΕΕΟΔ προκειμένου να είναι καλυμμένοι και νομικά. Η σχετική απόφαση θα γνωστοποιηθεί τη Δευτέρα (17/9).

Έτσι λοιπόν από εκεί που ήταν στον... αφρό και με τους ορίζοντες της καριέρας του να αφήνουν πολλές υποσχέσεις, η ανοδική πορεία του Βέλγου φορ κινδυνεύει να σταματήσει απότομα, φρενάροντας την εξέλιξη του.

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ