ΕΘΝΙΚΟΣ

Επιστροφή Γκουλή στον Εθνικό

Επιστροφή Γκουλή στον Εθνικό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκος Γκουλής επιστρέφει στον Εθνικό μετά από 8,5 χρόνια, αντικαθιστώντας στην τεχνική ηγεσία της ομάδας τον Λουκά Καραδήμο με στόχο την άνοδο στη Football League. Τέταρτη θητεία στον κυανόλευκο πάγκο για τον 60χρονο Βοιωτό προπονητή.

H εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με τον Γιούχτα για την 21η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ' Εθνικής έφερε και την απομάκρυνση του Λουκά Καραδήμου από την τεχνική ηγεσία του Εθνικού.

Διάδοχός του ο Νίκος Γκουλής, ο οποίος επιστρέφει στον πάγκο της ομάδας μετά από 8,5 χρόνια. Αυτή θα είναι η τέταρτη θητεία του 60χρονου Βοιωτού προπονητή στον πάγκο της ομάδας. Η πρώτη ήταν από το 2004 έως το 2007, η δεύτερη τη σεζόν 2007-2008 και η τρίτη τη σεζόν 2010-2011.

Στην πρώτη είχε ανεβάσει την ομάδα από την τρίτη στη δεύτερη κατηγορία. Αυτό θα κληθεί να κάνει και τώρα. Ο Εθνικός βρίσκεται στην τρίτη θέση με 36 βαθμούς, ένα λιγότερο από τον δεύτερο Ιωνικό και δύο λιγότερους από την πρωτοπόρο, Ιεράπετρα. Έχει κάνει όμως το ρεπό του (έχει 13 ομάδες ο όμιλος) αντίθετα με τις δύο ομάδες που προηγούνται.

Ο Γκουλής έχει καθοδηγήσει τεχνικά στο παρελθόν τους Πανελευσινιακό, Καβάλα, Τρίκαλα, Απόλλωνα, Κέρκυρα, Θρασύβουλο, Καλλιθέα, Ιωνικό, Γλυφάδα, Πιερικό και ΟΦΗ.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

"Η Διοίκηση του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Γκουλή.

O Βοιωτός προπονητής -κάτοχος πτυχίου UEFA Pro- κάθεται ξανά στον πάγκο των «κυανόλευκων», μετά τη σεζόν 2010-11, για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας.

Η μεγαλύτερή του θητεία ήταν αυτή μεταξύ της 28/2/2007 μέχρι την 21/5/2008 και πάλι στη Β΄ Εθνική όπου κοουτσάρισε την ομάδα σε 46 παιχνίδια.

Μεταξύ άλλων, ο πολύπειρος τεχνικός έχει δουλέψει σε Ελευσίνα, Καβάλα, Τρίκαλα, Απόλλων Σμύρνης, Καλλιθέα, Κέρκυρα, Θρασύβουλο, Πιερικό και ΟΦΗ.

Κόουτς, καλώς επέστρεψες στην οικογένεια του Εθνικού".

TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ