ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ανιέλι: "Champions League του χρόνου με Αλέγκρι στον πάγκο"

Juventus coach Massimiliano Allegri gestures during the Champions League, quarterfinal, second leg soccer match between Juventus and Ajax, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 16, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus coach Massimiliano Allegri gestures during the Champions League, quarterfinal, second leg soccer match between Juventus and Ajax, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 16, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Αντρέα Ανιέλι έδωσε συγχαρητήρια στον Άγιαξ για την πρόκριση και έστειλε μήνυμα για την κατακτηση του Champions League τη νέα σεζόν από την Γιουβέντους με τον Αλέγκρι στον πάγκο.

Οι άνθρωποι της Γιουβέντους πικράθηκαν από τον αποκλεισμό στα προημιτελικά του Champions League από τον Άγιαξ (ήττα με 2-1) που τους αφήνει για μία ακόμα σεζόν χωρίς το τρόπαιο στα χέρια τους (είναι άλλωστε το μεγάλο απωθημένο εδώ και χρόνια), όμως δεν το βάζουν κάτω.

Απόδειξη τα λόγια του Αντρέα Ανιέλι στο φινάλε της αναμέτρησης, με τον προεδρο των Τορινέζων να ξεκαθαρίζει πως ο στόχος της ομάδας του θα είναι και τη νέα σεζόν η κατάκτηση του τροπαίου με τον Μάσιμο Αλέγκρι στον πάγκο της.

"Ο Άγιαξ άξιζε 100% να περάσει στον επόμενο γύρο. Υπάρχει απογοήτευση για την ήττα αλλά θα πρέπει να γίνει ένας συνολικός απολογισμός, τώρα είναι η 5η-6η χρονιά που βρισκόμαστε σταθερά στα προημιτελικά του Champions League και αυτό είναι λόγος υπερηφάνειας", τόνισε αρχικά ο ισχυρός άνδρας της "Γιούβε" και πρόσθεσε:

"Φέτος το Champions League ήταν στόχος και θα είναι και την επόμενη σεζόν. Με τον Αλέγκρι στον πάγκο με τον οποίο θα συζητήσουμε στο τέλος της σεζόν για την ανανέωση του συμβολαίου του".

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γιουβέντους - Άγιαξ 1-2: Τα πιτσιρίκια ταπείνωσαν την "Γηραιά Κυρία"
O Ρονάλντο για πρωτη φορά εκτός ημιτελικών μετά το 2010!
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ