ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Εμρέ Τζαν: Αυξάνονται οι φήμες για επαφές με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Juventus midfielder Emre Can, left, and Young Boys' Mohamed Ali Camara vie for the ball during the Champions League, group H soccer match between Juventus and Young Boys, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, Oct. 2, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus midfielder Emre Can, left, and Young Boys' Mohamed Ali Camara vie for the ball during the Champions League, group H soccer match between Juventus and Young Boys, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, Oct. 2, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Δημοσιεύματα στην Ιταλία θέλουν τον Εμρέ Τζαν "φευγάτο" από την Γιουβέντους και τον ατζέντη να βρίσκεται σε συνεχή επαφή με μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Μία εξ αυτών φέρεται να είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Εμρέ Τζαν φλερτάρει να χαρακτηριστεί "προδότης" στο Άνφιλντ, καθώς στην Ιταλία κυκλοφορούν δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στη γειτονική χώρα, λοιπόν, τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο Γερμανός μέσος επειδή δεν παίρνει ευκαιρίες από τον Μαουρίτσιο Σάρι στην Γιουβέντους, ψάχνεται να φύγει από το Τορίνο.

Ο ατζέντης του γράφεται πως ήδη έχει ανοίξει κύκλο επαφών με μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες και μία εξ αυτών φαίνεται πως είναι οι Κόκκινοι Διάβολοι. Στα δημοσιεύματα, επίσης, σημειώνεται ότι ο Τσαν αποτελεί την ιδανική λύση για την αντικατάσταση του Πολ Πογκμπά ο οποίος θέλει να φύγει το καλοκαίρι από το Όλντ Τράφορντ.

Παράλληλα, οι Ιταλοί προσθέτουν περισσότερη ίντριγκα στο ζήτημα, συνδυάζοντας το ενδεχόμενο ο Τζαν να μετακομίσει στην Γιουνάιτεντ, παρέα με τον Μάσιμο Αλέγκρι που φιγουράρει στα διεθνή Μέσα ως το φαβορί για να κάτσει στον πάγκο της αγγλικής ομάδας, όταν αποφασιστεί το τέλος της συνεργασίας με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Υπενθυμίζουμε πως ο Τζαν είχε φύγει από την Λίβερπουλ πριν από δύο καλοκαίρια, αρνούμενος να συζητήσει με τους Κόκκινους το ενδεχόμενο της ανανέωσης του συμβολαίου του. Την πρώτη του σεζόν στην Γιούβε (με τον Αλέγκρι) ξεκίνησε βασικός σε 20 από τα 38 ματς της Serie A, αλλά με τον Σάρι πλέον στη θέση του κουμανταδόρου δεν έχει δει φως, αφού έχει μέχρι στιγμής μόνο τρεις συμμετοχές ως αλλαγή.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ