ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Αποφάσισε να μπει χειρουργείο ο Κεντίρα

Juventus' Sami Khedira, right, reacts during a Champions League quarter final second leg soccer match between Real Madrid and Juventus at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, April 11, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
Juventus' Sami Khedira, right, reacts during a Champions League quarter final second leg soccer match between Real Madrid and Juventus at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, April 11, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Ο μέσος της Γιουβέντους, Σάμι Κεντίρα, ανακοίνωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ότι αποφάσισε να μπει χειρουργείο για επέμβαση στο γόνατο.

Ο Σάμι Κεντίρα περνάει μία δύσκολη σεζόν στη Γιουβέντους έχοντας μονάχα 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις που αγωνίζονται οι "μπιανκονέρι".

Τα άσχημα για τον Γερμανό ξεκίνησαν στο παιχνίδι με την Βαλένθια στους ομίλους του Champions League στις 19 Σεπτεμβρίου, όταν αποχώρησε στο 23ο λεπτό με τραυματισμό στο γόνατο. Κατά την διάρκεια της σεζόν τα πράγματα δεν πήγαν καθόλου καλά για τον Κεντίρα, αφού υπέφερε από μυϊκά προβλήματα, ενώ στα τέλη του 2018 είχε τραυματισμό και στον αστράγαλό του.

Τελευταίο θέμα ήταν ένα πρόβλημα στην καρδιά, το οποίο τον ταλαιπώρησε από τον Φεβρουάριο μέχρι και τις αρχές του Απρίλη. Ωστόσο, μετά από επιτυχή επέμβαση κατάφερε να το ξεπεράσει.

Τώρα, αναμένεται να αντιμετωπίσει νέο χειρουργείο προκειμένου να απομακρύνει τους πόνους στο γόνατό του:

"Μετά από τέσσερις μήνες συνεχόμενου πόνου, αποφάσισα να κάνω χειρουργείο, ώστε να το φτιάξουν και να γίνω καλά.

Η εγχείρηση θα γίνει μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Η σκέψη μου είναι 100% σε αυτή την νέα πρόκληση. Ανυπομονώ να παλέψω για να πετύχουμε τους στόχους μας την επόμενη σεζόν" ανακοίνωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αποκάλυψη Μοντέλα: "Συζητούσαμε για Ρονάλντο στη Μίλαν"
Γιουβέντους: Αυτά είπε ο Ρονάλντο στη μητέρα του μετά τον αποκλεισμό
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ