ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Αποκτά για τρίτη φορά τον Κάσερες και κουνά μαντήλι στον Μπενατιά!

Juventus' Medhi Benatia celebrates after scoring his side's third goal during the Italian Cup final soccer match between Juventus and AC Milan, at the Rome Olympic stadium, Wednesday, May 9, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Juventus' Medhi Benatia celebrates after scoring his side's third goal during the Italian Cup final soccer match between Juventus and AC Milan, at the Rome Olympic stadium, Wednesday, May 9, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Η Γιουβέντους ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τον Μεντχί Μπενατιά και ο παίκτης που θα κληθεί να καλύψει το κενό του είναι ο Μάρτιν Κάσερες που μετράει ήδη δύο θητείες στους "μπιανκονέρι"!

Μεντχί Μπενατιά φεύγει, Μάρτιν Κάσερες πηγαίνει (στη θέση του) στην Γιουβέντους. Την ώρα που τα ρεπορτάζ θέλουν την Αλ-Ντουχάιλ από το Κατάρ να δίνει στους Τορινέζους 8.000.000 ευρώ (+6.000.000 ευρώ ως μπόνους) για να αποκτήσει άμεσα τον Μεντχί Μπενατιά (στον ίδιο προσφέρει 4.000.000 ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου), η "βέκια σινιόρα" όχι μόνο είναι έτοιμη να αποδεχτεί την πρόταση αλλά την ίδια ώρα κινήθηκε σε χρόνο dt για το διάδοχο του Μαροκινού.

Αυτός είναι ένας παλιός γνώριμος των "μπιανκονέρι", με τα ΜΜΕ ση γειτονική χώρα να αναφέρουν πως ο Ουρουγουανός μπακ θα αποκτηθεί από την Λάτσιο έναντι του ποσού των 600.000 ευρώ (σύμφωνα μάλιστα με το "Sky Sport Italia" θα φτάσει στο Τορίνο το βράδυ της Παρασκευής για να ολοκληρωθεί το deal) για να αρχίσει την τρίτη θητεία του στους "μπιανκονέρι".

Ο 31χρονος αγωνίστηκε αρχικά στην Γιουβέντους τη σεζόν 2009-2010 ενώ επέστρεψε και έπαιξε για αυτήν από το 2012 ως το 2016, διάστημα στο οποίο πανηγύρισε 5 πρωταθλήματα, 2 Κύπελλα και 3 ιταλικά Σούπερ Καπ.

Photo Credits: AP Photo/Gregorio Borgia

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ