Η Γιουβέντους φέρεται να αύξησε την προσφορά της στον Άγιαξ για τον Ματάις Ντε Λιχτ, ευελπιστώντας ν' ανακοινώσει τον Ολλανδό αμυντικό το Σάββατο.

Κορυφώθηκαν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Άγιαξ και Γιουβέντους με τους δεύτερους να προσπαθούν να κλείσουν άμεσα το θέμα της αγοράς του Ματάις Ντε Λιχτ.

ADVERTISING

Στην Ολλανδία, δημοσιεύματα σημειώνουν ότι μετά το "πάγωμα" των συζητήσεων λόγω της προσφοράς των 50 εκατ. ευρώ της Γιούβε στον Αίαντα, οι Ιταλοί επανήλθαν και ανέβασαν την πρότασή τους στα 67 εκατ. ευρώ.

Οι Ολλανδοί προσδοκούσαν να πάρουν από την πώληση του αρχηγού τους 75 εκατ. ευρώ, ωστόσο στην πατρίδα του Ματάις Ντε Λιχτ τονίζουν ότι και στα 67 εκατ. ευρώ η ομάδα του Άμστερνταμ δεν θα πει "όχι".

ADVERTISING

Το Σάββατο επιστρέφει στις προπονήσεις ο Κριστιάνο Ρονάλντο και στην Γιουβέντους στοχεύουν να τελειώσουν με την απόκτηση του Ματάις Ντε Λιχτ για να τον ανακοινώσουν την ίδια μέρα. Υπενθυμίζουμε ότι ο ποδοσφαιριστής και ο ατζέντης του, Μίνο Ραϊόλα τα έχουν βρε με τον Ανιέλι για πενταετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 12 εκατ. ευρώ.