ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Εγκώμια από τον Ρονάλντο για τον Κουλουσέβσκι

Juventus' Cristiano Ronaldo holds the cup of the Serie A championship after a Serie A soccer match between Juventus and Roma, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Saturday, Aug.1, 2020. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Cristiano Ronaldo holds the cup of the Serie A championship after a Serie A soccer match between Juventus and Roma, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Saturday, Aug.1, 2020. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επαίνεσε το νέο συμπαίκτη του στην Γιουβέντους, Ντέγιαν Κουλουσέβσκι, στο φινάλε του αγώνα της Πορτογαλίας με την Σουηδία, και ο 20χρονος μέσος ανταπέδωσε τις φιλοφρονήσεις μιλώντας με απόλυτο σεβασμό για τον CR7.

Το ματς κόντρα στην Σουηδία (8/9) για το Nations League δεν θα το ξεχάσει ποτέ ο Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς με τα δύο γκολ που πέτυχε στην "Friends Arena" έφτασε τα 101 με τη φανέλα της Πορτογαλίας και έγινε ο πρώτος Ευρωπαίος ποδοσφαιριστής στην ιστορία με τριψήφιο αριθμό τερμάτων σε επίπεδο εθνικών ομάδων.

Την ώρα ωστόσο που όλος ο πλανήτης υποκλίθηκε στην τεράστια κλάση του και στο νέο σπουδαίο επίτευγμά του, ο CR7 δεν έχασε την ευκαιρία να δείξει τη γενναιοδωρία του, αφιερώνοντας ορισμένα κολακευτικά σχόλια για τον Ντέγιαν Κουλουσέβσκι.

Οι δύο τους αναμετρήθηκαν στο πλαίσιο της αναμέτρησης της Σουηδίας με την Πορτογαλία καθώς ο 20χρονος έκανε ντεμπούτο με τους Σκανδιναβούς, ωστόσο θα είναι συμπαίκτες από τη φετινή σεζόν μιας που τον απέκτησε η Γιουβέντους από την Πάρμα, και έτσι ο Ρονάλντο φρόντισε να τον ανεβάσει με τις δηλώσεις του.

"Είναι ένα μεγάλο ταλέντο, μου αρέσει πολύ. Έχει μεγάλες προοπτικές και είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Θα μας βοηθήσει να νικάμε και να πετύχουμε σπουδαία πράγματα, ελπίζω να παίξω μαζί του και να σημειώσουμε πάρα πολλά γκολ μαζί", τόνισε ο 33χρονος σούπερ σταρ με δηλώσεις του στην σουηδική "Aftonbladet".

Parma's Dejan Kulusevski celebrates after scoring his side's second and winning goal on a penalty kick during the Italian Serie A soccer match between Parma and Napoli, at the Ennio Tardini stadium in Parma, Italy, Wednesday, July 22, 2020. (Massimo Paolone/LaPresse via AP)
Parma's Dejan Kulusevski celebrates after scoring his side's second and winning goal on a penalty kick during the Italian Serie A soccer match between Parma and Napoli, at the Ennio Tardini stadium in Parma, Italy, Wednesday, July 22, 2020. (Massimo Paolone/LaPresse via AP) MASSIMO PAOLONE/LAPRESSE VIA AP

"Αυτές είναι κουβέντες που σε κάνουν να δουλεύεις περισσότερο, είναι φανταστικά λόγια.

Ο Κριστιάνο είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης, ένα παράδειγμα για να ακολουθείς, σε κάθε παιχνίδι αποδεικνύει πως είναι ο καλύτερος. Τι τύχη να τον έχω συμπαίκτη, θα μάθω πάρα πολλά από αυτόν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ