ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Επιστρέφει ο Αντρέα Πίρλο

IMAGE DISTRIBUTED FOR HEINEKEN USA-  Heineken Ambassador Andrea Pirlo lifts the UEFA Champions League Trophy (again) during the UEFA Champions League Trophy Tour presented by Heineken at Yankee Stadium, Saturday, April 27, 2019 in New York. (Jason DeCrow/AP Images for Heineken USA)
IMAGE DISTRIBUTED FOR HEINEKEN USA- Heineken Ambassador Andrea Pirlo lifts the UEFA Champions League Trophy (again) during the UEFA Champions League Trophy Tour presented by Heineken at Yankee Stadium, Saturday, April 27, 2019 in New York. (Jason DeCrow/AP Images for Heineken USA) JASON DECROW/AP IMAGES FOR HEINEKEN USA

Ο Αντρέα Πίρλο επιστρέφει στην Γιουβέντους για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της δεύτερης ομάδας, με την προοπτική να γίνει προπονητής της πρώτης ομάδας στο μέλλον.

Ο Αντρέα Πίρλο είναι προ των πυλών για την επιστροφή του στην Γιουβέντους, πιο συγκεκριμένα στην δεύτερη ομάδα, από το πόστο του πρώτου προπονητή. Σύμφωνα με την Calciomercato, η συμφωνία έχει ολοκληρωθεί και το μόνο που απομένει είναι οι επίσημες ανακοινώσεις.

Ο Πίρλο θα αντικαταστήσει τον Φάμπιο Πέκια, ο οποίος δεν κατάφερε να ανεβάσει την ομάδα από την Serie C στην Serie B. Άμεσος συνεργάτης του Πίρλο στους μικρούς Τορινέζους θα είναι ο Ρομπέρτο Μπαρόνιο.

Ο Αντρέα Ανιέλι πιστεύει πολύ στον Αντρέα Πίρλο, τον οποίο θεωρεί ικανό να προπονήσει την πρώτη ομάδα στο μέλλον. Προφανώς, έχει επηρεαστεί από άλλους συλλόγους, οι οποίοι προσλαμβάνουν πρώην παίκτες-θρύλους ως προπονητές, όπως η Μπαρτσελόνα με τον Γκουαρδιόλα και η Ρεάλ με τον Ζιντάν.

Αυτή θα είναι η πρώτη δουλειά του Πίρλο ως πρώτου προπονητή. Ο 41χρονος θρύλος της "Μεγάλης Κυρίας" είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή UEFA A. Θυμίζουμε ότι αποσύρθηκε από την ενεργό δράση στις αρχές του 2018, όταν έπαιζε στην New York City στο MLS.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ