ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ετοιμάζει ανταλλαγή Ντιμπάλα με Σαλάχ

Liverpool's Mohamed Salah runs with the ball under pouring rain, during the English Premier League soccer match between Fulham and Liverpool at Craven Cottage stadium in London, Sunday, March 17, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Liverpool's Mohamed Salah runs with the ball under pouring rain, during the English Premier League soccer match between Fulham and Liverpool at Craven Cottage stadium in London, Sunday, March 17, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Η Γιουβέντους ετοιμάζει μία μεγάλη κίνηση, καθώς ψάχνει ενδεχόμενο ανταλλαγής του Πάουλο Ντιμπάλα με τον επιθετικό της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ, σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα.

Το ενδιαφέρον της Γιουβέντους για τον Μοχάμεντ Σαλάχ είναι γνωστό το τελευταίο μήνα. Ήδη έχουν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι οι Ιταλοί έχουν κάνει πρόταση στη Λίβερπουλ για 200.000.000 ευρώ. Ωστόσο, σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα "tuttosportweb" η υπόθεση έχει προχωρήσει περαιτέρω.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι τη μεταγραφή την έχει πάρει πάνω του ο αθλητικός διευθυντής της Γιουβέντους, Φάμπιο Παρατίτσι. Ο Σαλάχ φέρεται να είναι ο διακαής πόθος του Ιταλού, αφού τον ήθελε από τότε που έπαιζε δανεικός στη Φιορεντίνα από την Τσέλσι. Όμως τότε, ο τεχνικός διευθυντής της Ρόμα, Βάλτερ Σαμπατίνι, κατάφερε να τον πάρει στο "Ολίμπικο".

Η παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο στο ρόστερ της Γιουβέντους δημιούργησε προβλήματα στις ισορροπίες της ομάδας. Ο Ντιμπάλα δεν μπορεί να χωρέσει στην ίδια 11άδα και η Γιούβε σκέφτεται ήδη τρόπο να αξιοποιήσει διαφορετικά τον Αργεντίνο.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι βρήκε αυτό το τρόπο, αφού η Γιουβέντους σχεδιάζει να τον δώσει στη Λίβερπουλ συνοδευόμενο, βέβαια, από κάποια χρήματα, ώστε να αποκτήσει τον Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος έχει πετύχει φέτος 20 γκολ σε 41 παιχνίδια με τη φανέλα των "κόκκινων" και οι "μπιανκονέρι" θέλουν να δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό δίδυμο Ρονάλντο-Σαλάχ.

Βέβαια, η ομάδα του Τορίνο έχει και πλάνο "έκτακτης ανάγκης" σε περίπτωση που τα πράγματα με τον επιθετικό της Λίβερπουλ δεν πάνε καλά. Στη λίστα του Παράτιτσι υπάρχει ήδη ο Κιέζα της Φιορεντίνα, αλλά και ο Τζανιόλο της Ρόμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Η Νάπολι δίνει 13 εκατ. ευρώ για τον Τσίμιροτ!
Ρονάλντο: Δεν ταξιδεύει στις ΗΠΑ υπό το φόβο σύλληψης για την υπόθεση βιασμού
Ξανά στην Ουντινέζε ο Τούντορ
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ