ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ετοιμάζει χρυσάφι για να υποδεχτεί τον Ικάρντι

Inter Milan's Mauro Icardi celebrates after scoring his team's first goal on a penalty kick during an Italian Serie A soccer match between Inter Milan and Udinese, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Dec. 15, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Inter Milan's Mauro Icardi celebrates after scoring his team's first goal on a penalty kick during an Italian Serie A soccer match between Inter Milan and Udinese, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Dec. 15, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Η Γιουβέντους φέρεται να τρέχει μόνη της στην κούρσα για την απόκτηση του Μάουρο Ικάρντι, με την "Gazzetta dello Sport" να υποστηρίζει πως ο Αργεντινός αγνόησε το τελεσίγραφο της Νάπολι.

Μετά τις δύο ηχηρές μεταγραφές των Μανωλά και Λοσάνο, ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις θέλει να κάνει δώρο στους οπαδούς της Νάπολι και τον Μάουρο Ικάρντι όμως το πιθανότερο είναι πως θα μείνει με την όρεξη.

Και αυτό γιατί τον παίκτη διεκδικεί δυναμικά εκτός από τους "παρτενοπέι" και η Γιουβέντους, με την Ίντερ να προτιμάει να μην τον παραχωρήσει στην "μεγάλη εχθρό" αλλά τον Ικάρντι από την πλευρά του να επιθυμεί όσο τίποτα άλλο να μετακομίσει στο Τορίνο.

Σύμφωνα μάλιστα με σημερινό δημοσίευμα της "Gazzetta dello Sport", ο Αργεντινός φορ αγνόησε το τελεσίγραφο που του είχε δώσει η Νάπολι για να της απαντήσει άμεσα στην πρότασή της και η Γιουβέντους ετοιμάζεται πλέον να παίξει τα ρέστα της για να τον αποκτήσει.

Γιουβέντους: Ετοιμάζει χρυσάφι για να υποδεχτεί τον Ικάρντι

Το ίδιο μέσο αναφέρει πως η "βέκια σινιόρα" δεν θέλει να αφήσει τον Πάουλο Ντιμπάλα να της φύγει και για αυτό θα προσφέρει ένα γενναίο ποσό στους νερατζούρι για να της δώσουν το "Ok" να κάνει δικό της τον Ικάρντι, με τη διοίκηση των πρωταθλητών να έχει βάλει μάλιστα πωλητήριο σε Μάντζουκιτς, Ρουγκάνι, Ματουιντί, Τζαν και Μπεντανκούρ για να γεμίσει με χρήματα τα ταμεία της και να τα σπρώξει για τον παίκτη.

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ