ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Φαβορί για τον Αουάρ της Λιόν

Lyon's Houssem Aouar celebrates after he scored a goal against Marseille during their French League One soccer match in Decines, near Lyon, central France, Sunday, Sept. 23, 2018. (AP Photo/Laurent Cipriani)
Lyon's Houssem Aouar celebrates after he scored a goal against Marseille during their French League One soccer match in Decines, near Lyon, central France, Sunday, Sept. 23, 2018. (AP Photo/Laurent Cipriani) AP PHOTO/LAURENT CIPRIANI

Σύμφωνα με την "Equipe", η Γιουβέντους είναι το μεγάλο φαβορί για να αποκτήσει τον 22χρονο μέσο, Χουσάμ Αουάρ, ο οποίος έχει ξεχωριστεί με τη Λιόν που τον κοστολογεί 50.000.000 ευρώ.

Στην... pole position για την απόκτηση του Χουσάμ Αουάρ από τη Λιόν βρίσκεται η Γιουβέντους, όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ της " Equipe". O 22χρονος μέσος κοστολογείται 50.000.000 ευρώ, με τους μπιανκονέρι να φαίνονται διατεθειμένοι να καλύψουν σε μεγάλο βαθμό της απαίτησης της γαλλικής ομάδας.

Για τον Αουάρ έχει δείξει ενδιαφέρον κι η Μάντσεστερ Σίτι, αλλά ο διετής αποκλεισμός από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στον μεταγραφικό προγραμματισμό των "πολιτών".

Με τον Μίραλεμ Πιάνιτς να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα, τον Αντριάν Ραμπιό να μην υπολογίζεται και τους Σάμι Κεντίρα - Μπλεζ Ματουιντί να βαδίζουν προς τη δύση της καριέρας του, είναι δεδομένο πως η ιταλική ομάδα θα επιχειρήσει να ενισχυθεί το προσεχές καλοκαίρι στη μεσαία γραμμή.

Την εφετινή σεζόν, ο Αουάρ που αγωνίζεται τόσο ως κεντρικός μέσος όσο κι ως επιτελικός χαφ, έχει εννιά γκολ και εφτά ασίστ σε 37 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Θυμίζουμε πως η "Γιούβε" αντιμετωπίζει τη Λιόν στη φάση των 16 του Champions League, με τη γαλλική ομάδα να έχει επικρατήσει 1-0 στον πρώτο αγώνα. Επομένως, δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις μέσα στον Αύγουστο ή και νωρίτερα.

Photo Credits: AP Photo/Laurent Cipriani

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ