ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Η μητέρα του Ρονάλντο βγήκε από το νοσοκομείο και έστειλε μήνυμα

Juventus' Cristiano Ronaldo poses with his mother Dolores Aveiro, right, after winning the Serie A soccer title trophy, at the Allianz Stadium, in Turin, Italy, Sunday, May 19, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Cristiano Ronaldo poses with his mother Dolores Aveiro, right, after winning the Serie A soccer title trophy, at the Allianz Stadium, in Turin, Italy, Sunday, May 19, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Η μητέρα του Ρονάλντο πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν μετά από εγκεφαλικό που είχε υποστεί και θέλησε να στείλει μήνυμα ενότητας σε όλο τον κοσμο.

Ο Μάρτιος του 2020 είναι εφιαλτικός για όλο τον κόσμο εξαιτία του κορονοϊού και για τον Κριστιάνο Ρονάλντο ακόμα περισσότερο καθώς πέρα από το γεγονός πως ο ίδιος χρειάστηκε να μπει σε καραντίνα, αγωνιούσε για την υγεία της μητέρας του, Ντολόρες Αβέιρο.

Αιτία το ότι μπήκε σε νοσοκομείο στις αρχές του μήνα μετά από εγκεφαλικό που υπέστη, με την 65χρονη μητέρα του Πορτογάλου σούπερ σταρ της Γιουβέντους να βγαίνει ωστόσο νικήτρια στη μάχη που έδωσε για σχεδόν 20 ημέρες για να κρατηθεί στη ζωή και το Σάββατο (21/3) να παίρνει εξιτήριο για να πάει σπίτι της.

Φρόντισε μάλιστα να κοινοποιήσει αυτό το ευχάριστο γεγονός στους ακόλουθούς της στο Instagram ενώ έστειλε και μήνυμα ενότητας σε όλο τον κόσμο σε αυτές τις δύσκολες ώρες που διανύει η ανθρωπότητα ελέω του δολοφονικού κορονοϊού.

"Παιδιά, σκεφτήκατε πως δεν θα επέστρεφα! Επέστρεψα αργά, ευαίσθητα, με ηρεμία και ειρήνη στην καρδιά μου, και με μία σκέψη, ότι δεν πρέπει να κρίνουμε το χρώμα του δέρματος, τα ρούχα που φοράς, τα παπούτσι ή το παρουσιαστικό κάποιου.

Δεν είμαστε τίποτα μπροστά στη ζωή, είμαστε απλά πιόνια σε αυτό τον κόσμο, η ζωή είναι ένα μάθημα και θα πρέπει μόνο να εκτιμούμε και να είμαστε ευγνώμονες για όλα!!! Και να έχουμε πίστη στον Θεό και όλα θα πάνε καλά!!!

Έχω την τύχη να έχω τη δυνατότητα να ζω για να αγαπώ την οικογένειάμου και να τους έχω κοντά μου. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη και τη στοργή σας, ήταν δύσκολες ημέρες, αλλά χάρη σε μάχες και νίκες, είμαι στο σπιτάκι μου περιστοιχισμένη από αγάπη από την οικογένειά μου, που είναι η δύναμη και η ενέργειά μου.

Είμαι εδώ όπως μου αρέσει αλλά θα με προσέχω πάντα... και να έχετε πίστη, όλα θα πάνε καλά!! Μείνετε σπίτι", ανέφερε χαρακτηριστικά το ποστάρισμα της μητέρας του Ρονάλντο μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ