ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Η σπόντα του Μπατιστούτα για το ρεκόρ του Ρονάλντο

Juventus' Cristiano Ronaldo, center, celebrates with teammates Juan Cuadrado, right, and Aaron Ramsey after scoring his side's first goal, during an Italian Serie A soccer match between Spal and Juventus at the Paolo Mazza stadium in Ferrara, Italy, Saturday, Feb. 22, 2020. (Filippo Rubin/LaPresse via AP)
Juventus' Cristiano Ronaldo, center, celebrates with teammates Juan Cuadrado, right, and Aaron Ramsey after scoring his side's first goal, during an Italian Serie A soccer match between Spal and Juventus at the Paolo Mazza stadium in Ferrara, Italy, Saturday, Feb. 22, 2020. (Filippo Rubin/LaPresse via AP) FILIPPO RUBIN/LAPRESSE VIA AP

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε γκολ κόντρα στην ΣΠΑΛ και ισοφάρισε ένα θρυλικό ρεκόρ σκοράροντας σε 11 σερί ματς που αγωνίστηκε, γεγονός που έφερε ιντριγκαδόρικη απάντηση στο Twitter από τον Μπατιστούτα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγραψε ιστορία το βράδυ του Σαββάτου καθώς με το γκολ του κόντρα στην ΣΠΑΛ βρήκε δίχτυα για 11ο συνεχόμενο ματς πρωταθλήματος που αγωνίστηκε, ισοφαρίζοντας το ιστορικό ρεκόρ που κατείχαν μέχρι πρότινος στην Serie A δύο μόνο παίκτες: ο Γκαμπριέλ Μπατιστούτα από τη σεζόν 1994-95 με την Φιορεντίνα και ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα από την περασμένη σεζόν με την Σαμπντόρια.

Το γεγονός αυτό ήταν αναμφίβολα ένας τίτλος τιμής για τον CR7, με τον Γκαμπριέλ Μπατιστούτα να σπεύδει από την πλευρά του να τον συγχαρεί αλλά ταυτόχρονα να πετάει και μία μικρή σπόντα.

"Συγχαρητήρια στον Κριστιάνο για το ρεκόρ!!!!!! Μόνο που όταν ξεκουράζεται κάποιος, μου φαίνεται πιο εύκολο", έγραψε ο παλαίμαχος Αργεντινός επιθετικός, συνοδεύοντας τη φράση αυτή από τρία χαμογελαστά emoticons, θέλοντας να θυμίσει πως εκείνος σημείωσε το ρεκόρ παίζοντας σε 11 σερί ματς ενώ ο Ρονάλντο είχε την ευκαιρία να ξεκουραστεί καθώς δεν αγωνίστηκε για να πάρει ανάσες απέναντι στην Μπρέσια.

Σημειώνεται πως την ερχόμενη εβδομάδα (1/3) υπάρχει το "Derby d'Italia" μεταξύ της Γιουβέντους και της Ίντερ, όπου εκεί ο Πορτογάλος επιθετικός των μπιανκονέρι θα έχει την ευκαιρία σκοράροντας απέναντι στους νερατζούρι να γράψει ιστορία όντας ο μοναδικός στην ιστορία του Καμπιονάτο που θα έχει βρει δίχτυα σε 12 σερί ματς πρωταθλήματος που θα έχει αγωνιστεί.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ