ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ιστορικό πρώτο ματς χωρίς Μπονούτσι, Κιελίνι, Μπαρτσάλι!

Juventus' Leonardo Bonucci, left, celebrates with teammates Giorgio Chiellini, center, and Andrea Barzagli during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Barcelona and Juventus at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 19, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
Juventus' Leonardo Bonucci, left, celebrates with teammates Giorgio Chiellini, center, and Andrea Barzagli during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Barcelona and Juventus at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 19, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ, FILES

Το ματς κόντρα στην Πάρμα θα είναι ιστορικό για την Γιουβέντους καθώς για πρώτη φορά μετά το 2011 δεν θα υπάρχει στην ενδεκάδα ούτε ένας εκ των Μπονούτσι, Κιελίνι, Μπαρτσάλι!

Η Μπαρτσελόνα έγραψε ιστορία με την τριπλέτα Μέσι-Σουάρες-Νεϊμάρ (το περίφημο "MSN") και η Ρεάλ "απάντησε" με τη δική της χαρισματική τριπλέτα με Μπέιλ-Μπενζεμά-Κριστιάνο ("BBC"), ωστόσο τα τελευταία χρόνια υπάρχει και μία ακόμα τριάδα παικτών που έχει γράψει μαζί μία ξεχωριστή ποδοσφαιρική ιστορία.

Πρόκειται για την ιταλική εκδοχή του "BBC", με τους Μπονούτσι, Κιελίνι και Μπαρτσάλι, να είναι σχεδόν αχώριστοι αυτή τη δεκαετία (με εξαίρεση τον έναν χρόνο που ο Μπονούτσι έπαιξε στην Μίλαν) και να μην υπάρχει ούτε ένα ματς που να απουσίασαν όλοι μαζί από την ενδεκάδα της Γιουβέντους.

Για όλα τα ωραία όμως υπάρχει ένα τέλος και στην περίπτωσή τους είναι το ματς κόντρα στην Πάρμα το βράδυ του Σαββάτου (2/2) για την 22η αγωνιστική της Serie A, με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να καλείται να παρατάξει την ομάδα του χωρίς να υπολογίζει σε αυτούς τους τρεις παίκτες.

Κάτι τέτοιο γίνεται για πρώτη φορά μετά το 2011, με τον 31χρονο Λεονάρντο Μπονούτσι, τον 34χρονο Τζόρτζιο Κιελίνι και τον 37χρονο Αντρέα Μπαρτσάλι να βρίσκονται στα πιτ λόγω τραυματισμού και την "βέκια σινόρα" να αγωνίζεται κόντρα στην Πάρμα με μία ασυνήθιστη τετράδα στην άμυνα.

Στα δεξιά θα αγωνιστεί ο Ζοάο Κανσέλο και στα αριστερά ο Σπινατσόλα, ενώ δίδυμο στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Ρουγκάνι και Κάσερες, με τον Ουρουγουανό να είναι έτοιμος για την τρίτη θητεία του στους Τορινέζους έχοντας υπόψη του πως τις δύο προηγούμενες φορές που έκανε ντεμπούτο με την Γιουβέντους είχε βρει το δρόμο προς τα δίχτυα...

Η πιθανή ενδεκάδα της Γιουβέντους κόντρα στην Πάρμα: Περίν, Κανσέλο, Ρουγκάνι, Κάσερες, Σπινατσόλα, Τζαν, Πιάνιτς, Ματουιντί, Ντιμπάλα, Ρονάλντο, Μάντζουκιτς

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez, files

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ