ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Κάνει δικό της τον Σάρι με λιγότερα από 6.000.000 ευρώ

Chelsea head coach Maurizio Sarri, left, shares a moment with Arsenal manager Unai Emery during the Europa League Final soccer match between Arsenal and Chelsea at the Olympic stadium in Baku, Azerbaijan, Wednesday, May 29, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Chelsea head coach Maurizio Sarri, left, shares a moment with Arsenal manager Unai Emery during the Europa League Final soccer match between Arsenal and Chelsea at the Olympic stadium in Baku, Azerbaijan, Wednesday, May 29, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η Γιουβέντους είναι έτοιμη να ξεπεράσει τον σκόπελο της αποζημίωσης προς την Τσέλσι και να φτάσει σε οριστικό deal με τον Μαουρίτσιο Σάρι για να τον φέρει στον πάγκο της στη θέση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Κοντεύει να ολοκληρωθεί ένας μήνας από τότε που χώρισαν οι δρόμοι του Μάσιμο Αλέγκρι και της Γιουβέντους και το εντυπωσιακό είναι πως όλο αυτό το διάστημα η πρωταθλήτρια Ιταλίας των οκτώ τελευταίων ετών παραμένει ακέφαλη στην άκρη του πάγκου.

Αιτία σε πολύ μεγάλο βαθμό ήταν το συμβόλαιο του Μαουρίτσιο Σάρι με την Τσέλσι, με τους "μπιανκονέρι" να έχουν επιλέξει τον πρώην τεχνικό της Νάπολι για να πάρει το χρίσμα αλλά να αρνούνται να καταβάλλουν στους "μπλε" όλο ποσό της αποζημίωσης που αξίωναν για να τον αφήσουν ελεύθερο.

Τελικά, μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών φαίνεται πως βγήκε λευκός καπνός, με το ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ τις τελευταίες ώρες να αναφέρει πως οι Τορινέζοι συμφώνησαν να καταβάλλουν στην Τσέλσι ένα ποσό λίγο πιο κάτω από τα 6.000.000 ευρώ, με ένα κομμάτι να καταβάλλεται άμεσα και το υπόλοιπο να συνδέεται με μπόνους επίτευξης στόχων.

Τα ίδια δημοσιεύμα υπογραμμίζουν πως την Παρασκευή (14/6) ο Σάρι θα λύσει τη συνεργασία του με την κάτοχο του Europa League και θα βάλει την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Γιουβέντους ενώ η Τσέλσι με τη σειρά της θα ανακοινώσει το διάδοχό του, που θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο άλλοτε παίκτης της Φρανκ Λάμπαρντ.

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Χωρίς ομάδα τη νέα σεζόν ο Αλέγκρι!
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ