ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Κανένα πρόστιμο, μόνο εξηγήσεις ο Κριστιάνο

Juventus forward Paulo Dybala, right, celebrates with Juventus forward Cristiano Ronaldo after scoring the opening goal during the Champions League group H soccer match between Manchester United and Juventus at Old Trafford, Manchester, England, Tuesday, Oct. 23, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Juventus forward Paulo Dybala, right, celebrates with Juventus forward Cristiano Ronaldo after scoring the opening goal during the Champions League group H soccer match between Manchester United and Juventus at Old Trafford, Manchester, England, Tuesday, Oct. 23, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Η Γιουβέντους δεν πρόκειται να επιβάλει πρόστιμο στον Κριστιάνο Ρονάλντο για το γεγονός ότι πήγε κατευθείαν στ' αποδυτήρια όταν αντικαταστάθηκε, αλλά θα ζητήσει από τον Πορτογάλο να δώσει εξηγήσεις στους συμπαίκτες του.

Μπορεί αρχικά να υπήρχε η σκέψη - σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Stampa" - να τιμωρηθεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο με πρόστιμο από τη Γιουβέντους για την απόφασή του να πάει κατευθείαν στ' αποδυτήρια όταν αντικαταστάθηκε στο ντέρμπι με τη Μίλαν, αλλά τελικά δεν υιοθετήθηκε η σκέψη για σκληρή γραμμή.

Ο Πορτογάλος δεν θα τιμωρηθεί από τη Γηραιά Κυρία, αλλά θα δώσει εξηγήσεις στους συμπαίκτες του για τη στάση του. Η απόφαση για την τακτική που ακολουθείται λήφθηκε από κοινού από τους Αντρέα Ανιέλι και Μαουρίτσιο Σάρι (ιδιοκτήτη και προπονητή των μπιανκονέρι αντίστοιχα).

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Corriere dello Sport, ωστόσο, οι συμπαίκτες του δεν αισθάνονται προσβεβλημένοι από τη στάση του Πορτογάλου. Ο CR7 έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής Πορτογαλίας για τα ματς με τις αντίστοιχες των Λιθουανίας και Λουξεμβούργου. Η απολογία του στ' αποδυτήρια θα γίνει με την επιστροφή του στο Τορίνο.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ