ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Κοντά στην Τζένοα ο Πιάτσα

Croatia's Marko Pjaca controls the ball during the final match between France and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 15, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Croatia's Marko Pjaca controls the ball during the final match between France and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 15, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Ο 25χρονος Κροάτης εξτρέμ, Μάρκο Πιάτσα, για τον οποίον σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα ενδιαφέρθηκε ο ΠΑΟΚ, οδεύει στην Τζένοα ως δανεικός για μία σεζόν από τη Γιουβέντους.

Στην Τζένοα θα συνεχίσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την καριέρα του ο Μάρκο Πιάτσα όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος. Η Γιουβέντους είναι κοντά σε συμφωνία με τους ροσομπλού της Γένοβας για την παραχώρηση του 25χρονου αριστερού εξτρέμ με τη μορφή μονοετούς δανεισμού.

Για τον Πιάτσα ενδιαφέρθηκε και ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Τζανλούκα Ντι Μάρτζο, ο οποίος έκανε λόγο και για πρόταση του Δικεφάλου. Η Γηραιά Κυρία τον απέκτησε το 2016 αντί 23.000.000 ευρώ από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Ωστόσο, το μεγαλύτερο διάστημα το έχει περάσει ως δανεικός σε άλλες ομαδες και συγκεκριμένα σε Σάλκε, Φιορεντίνα και Άντερλεχτ.

Με τους Βέλγους, το δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν, είχε τέσσερις συμμετοχές και ένα γκολ, αφού το βελγικό πρωτάθλημα διακόπηκε πρόωρα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Photo credits: AP Photo/Matthias Schrader

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ